Connect with us

Hír

David Njoku búcsúzik Clevelandtől

A Browns tight endjének, David Njokunak szerződése van a 2021-es évre a Brownsszal, azonban a Twitteren már kvázi elbúcsúzott Clevelandtől, előrevetítve esetleges kivágását.

“Bármi is történik, nagyra értékelem a lojális szurkolóim szeretetét. Egy ideje csendben voltam, de szerettem volna legalább ezt elmondani egyelőre. Szeretlek titeket.”

Njoku idén az ötödik éves opcióján játszana és $6,013 milliót keresne. Ebből azonban egy cent sem garantált, így a Browns halott pénz nélkül, a teljes összeget megspórolva elküldheti, ha akarja. Egyébként ez az utolsó ilyen év, hogy az ötödik éves opció csak sérülés esetére garantált, az új CBA értelmében mostantól minden ilyen opció teljes mértékben garantált lesz.

A 24 éves játékost nagy reményekkel draftolták az első körben, de nem váltotta be azokat. Tavaly az új főedző alatt mindössze 19 elkapás jött neki össze, így nem lenne meglepő, ha úgy értékelnék Clevelandben, hogy ez a teljesítmény nem ér $6 milliót. A Browns egyébként $20 millióval van a sapka alatt, és különösen fontos szabadügynökei sincsenek, így a liga nagy részéhez képest jól állnak anyagilag a közelgő szabadügynökpiacra való tekintettel.

Emlékezhetünk még arra, hogy Njoku tavaly cserét kért a csapattól, így valószínűleg neki sem lenne ellenére egy környezetváltás (habár a pénztárcájának minden bizonnyal igen).

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Attila Tóth
Attila Tóth
2021-02-28 12:58

Mikor játszok a Maddenel, mindig első dolgom megszerzni őt a, Cowboysba. Jarwinnál én többre tartom, és Schultzcal remek párost alkotnának.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Attila Tóth
2021-02-28 20:51

És Prescottnak mennyi fizut adsz? :)

Attila Tóth
Attila Tóth
Reply to  Fetyke
2021-03-01 06:00

Amennyit kér! :D

Attila Tóth
Attila Tóth
Reply to  Attila Tóth
2021-03-01 06:07

Viccet félretéve Jarwin és a punter Jones kivágásával lehet plusz pénzt szerezni, de jelentősebb összeget lehet létrehozni Cooper, Lawrence és Martin szerződésének átalakításával is. Prescott maradna egy 4 éves 146 milliós szerződéssel. Az évi 36 milliót jelent neki, amit lehet úgy osztani, hogy idén ne terhelje nagyon a capet. Ugyanígy lehet Djoku fizujával is játszani. Egy 5 éves 37 milliós szerződés kaphatna.

pritek
pritek
2021-03-01 01:58

Most akkor tenyleg? Ne csigazz…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x