Connect with us

Hír

David Njoku búcsúzik Clevelandtől

A Browns tight endjének, David Njokunak szerződése van a 2021-es évre a Brownsszal, azonban a Twitteren már kvázi elbúcsúzott Clevelandtől, előrevetítve esetleges kivágását.

“Bármi is történik, nagyra értékelem a lojális szurkolóim szeretetét. Egy ideje csendben voltam, de szerettem volna legalább ezt elmondani egyelőre. Szeretlek titeket.”

Njoku idén az ötödik éves opcióján játszana és $6,013 milliót keresne. Ebből azonban egy cent sem garantált, így a Browns halott pénz nélkül, a teljes összeget megspórolva elküldheti, ha akarja. Egyébként ez az utolsó ilyen év, hogy az ötödik éves opció csak sérülés esetére garantált, az új CBA értelmében mostantól minden ilyen opció teljes mértékben garantált lesz.

A 24 éves játékost nagy reményekkel draftolták az első körben, de nem váltotta be azokat. Tavaly az új főedző alatt mindössze 19 elkapás jött neki össze, így nem lenne meglepő, ha úgy értékelnék Clevelandben, hogy ez a teljesítmény nem ér $6 milliót. A Browns egyébként $20 millióval van a sapka alatt, és különösen fontos szabadügynökei sincsenek, így a liga nagy részéhez képest jól állnak anyagilag a közelgő szabadügynökpiacra való tekintettel.

Emlékezhetünk még arra, hogy Njoku tavaly cserét kért a csapattól, így valószínűleg neki sem lenne ellenére egy környezetváltás (habár a pénztárcájának minden bizonnyal igen).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!