Connect with us

Hír

A Chargers kivágta Casey Haywardot

A Chargers menesztette a veterán cornerback Casey Haywardot. A védő nem illett az új főedző, a korábbi Rams védőkoordinátor Brandon Staley terveibe, így teszteheti a piacot. A lépéssel 7,75 millió dollárt szabadított fel a csapat.

Az idén már 32 éves Hayward 2012-ben a Packers második körös pickje volt. Az újonc szerződése lejárta után írt alá a Chargershöz, ahol első két szezonjában kétszer lett Pro Bowler és kétszer második csapatos All-Pro. Ez idő alatt átlagosan 56-as passer ratinget engedett az ellenfél irányítóinak, négy engedett TD mellett volt 11 INT-je és összesen 28 passzt ütött le.

Az ezt követő három évben ugyanakkor folyamatosan romlott a teljesítménye, leginkább a nagy játékok hiányoztak tőle. Egyszer sem engedett 57,4-esnél jobb elkapásai arányt az ellenfél irányítóinak, de mindhárom szezonban öt TD-t engedett, miközben csak három INT-t és 21 leütött passzt jegyzett. Tavaly már kissé úgy nézett ki, mintha kiöregedett volna, meglátjuk hogy vissza tud-e térni korábbi formájához.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!