Connect with us

Hír

A Chargers kivágta Casey Haywardot

A Chargers menesztette a veterán cornerback Casey Haywardot. A védő nem illett az új főedző, a korábbi Rams védőkoordinátor Brandon Staley terveibe, így teszteheti a piacot. A lépéssel 7,75 millió dollárt szabadított fel a csapat.

Az idén már 32 éves Hayward 2012-ben a Packers második körös pickje volt. Az újonc szerződése lejárta után írt alá a Chargershöz, ahol első két szezonjában kétszer lett Pro Bowler és kétszer második csapatos All-Pro. Ez idő alatt átlagosan 56-as passer ratinget engedett az ellenfél irányítóinak, négy engedett TD mellett volt 11 INT-je és összesen 28 passzt ütött le.

Az ezt követő három évben ugyanakkor folyamatosan romlott a teljesítménye, leginkább a nagy játékok hiányoztak tőle. Egyszer sem engedett 57,4-esnél jobb elkapásai arányt az ellenfél irányítóinak, de mindhárom szezonban öt TD-t engedett, miközben csak három INT-t és 21 leütött passzt jegyzett. Tavaly már kissé úgy nézett ki, mintha kiöregedett volna, meglátjuk hogy vissza tud-e térni korábbi formájához.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wide open
Wide open
2021-03-14 07:36

CHJr-al elit párost kellett volna alkotniuk, de bőven nem ez volt a helyzet. Sokszor olyan durván megégették még a WR 2-ők is, ami már már gáz kategória volt. Sajnálom hogy elküldi a csapat, mert egy írtó jópofa figura, de az utóbbi évek trendje és főként az elmúlt év teljesítménye alapján megértem. Remélem tud még sikeres lenni másik csapatnál.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x