Connect with us

Hír

23 millió dollárt szabadított fel a Bears

A Chicago Bears tegnap még 19 millió dollárral volt a fizetési plafon fölött, amit mára sikerült egy huszárvágással eltüntetni. A csapat átalakította a klasszis pass rusher Khalil Mack, a safety Eddie Jackson és a támadófalember Cody Whitehair szerződését, amivel összesen 23 millió dollárt szabadított fel, írja Ian Rapoport.

Mack alapfizetése 17 millió, Jacksoné 9 millió, míg Whitehairé 6,5 millió volt – amennyiben a veteránminimum összegét leszámítva az összeset aláírási bónusszá alakította a Bears, majd automatikusan megszűnő szerződésekkel öt évre osztotta el, úgy kijön a 23 millió dollár. Ezzel a csapat már 4 millió dollárral van a fizetési plafon alatt, vagyis nyugodtan várhatja az új ligaévet.

Így már csak a Packersnek, a Falconsnak, a Saintsnek, az Eaglesnek és a Ramsnek kell dolgoznia azon, hogy beférjen a sapka alá. Előbbinek mindössze 2,3 milliót kell találnia, míg a Ramsen kívül mindenki más 10-18 millió körül mozog. Az OverTheCap információi alapján a Los Angeles-i csapatnak még mindig 34 millió dollárnyi túllépése van, ugyanakkor a játékosok szakszervezetének adatai alapján ez az összeg csak 23 millió, vagyis már történt pár átalakítás, amiről egyelőre még nem szivárgott ki információ.

A csapatoknak március 17-ig kell beférni a fizetési plafon alá.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-03-14 07:34

Na, ennyit az elsőségről. Ezt se tuduk megőrizni…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x