Connect with us

Hír

A Saints elcserélné Malcom Brownt

Ahogy a Saints FA-kitekintőjében is írtuk, a fizetési plafon egyik áldozata lehet a védőfalember Malcom Brown, akin 5 millió dollárt spórolhatna a 70 millió dolláros mínuszban lévő csapat. A Saints ennek megfelelően szabadulna is a játékostól, de nem kivágás, hanem csere útján, állítja Ian Rapoport.

A Patriots korábbi első köröse 2019-ben írt alá a New Orleanshoz három évre 15 millió dollárért. Az idei fizetése 5 millió dollár lenne és egy cserével vagy kivágással ennyit spórolhatna rajta a Saints. Leginkább futás ellen használható játékos, az elmúlt két évben 29 meccsen csak három sacket szerzett, de 5 millió dollárt így is érhet. A probléma ezzel az, hogy egy csere nem segítene a Saintsen.

Brownért egy 6-7. körös picket kaphat a Saints, ami ugyan több, mint a semmi, de trade esetén a pénz csak az új ligaév kezdete után szabadulna fel (ekkor lenne hivatalos a tranzakció). Vagyis hiába cseréli el a védőt a Saints, azzal pénzügyileg nem lesz bentebb, az új ligaév kezdetéig el kell tűntetni azt a 70 millió dollárt, amivel a csapat jelenleg túllépi a fizetési plafont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!