Connect with us

Prémium cikkek

A lehetetlen küldetés – Saints FA-kitekintő

Drew Brees nagyon úgy néz ki, hogy visszavonul, az évek óta tartó win now mód a Covid miatt visszaütött: a Saintsnek nincs minőségi irányítója, miközben közel 70 millió dollárral van a fizetési plafon fölött (és több mint 100 millióról indult). Hasonlóra még nem nagyon volt példa, legalább 15 játékos szerződéséhez hozzá kell nyúlni, hogy levegőhöz jusson a csapat.

A Saints több mint 100 millió dollárral volt a fizetési plafon fölött a szezon végén. A guard Nick Easton elküldésével sikerült ezen kicsit kozmetikázni, illetve a minden bizonnyal visszavonuló Drew Brees is lemondott 24 millió dollárnyi alapfizetéséről, így már csak 69,5 millió dollárt kellene eltüntetni, illetve még 20-30 millió dollárt előteremteni, hogy a szezon során esedékes kiadásokat és néhány olcsóbb szabadügynök leigazolását fedezni tudja a gárda.

Mission: Impossibe

A Saints problémája rendkívül sokrétű. A szerződések módosításával és pár kivágással akár 30+ millió dollárral is a plafon alá mehet a gárda, ami néhány komolyabb igazolást is lehetővé tenne, de ez több okból is öngyilkos stratégia lenne. Erre a pénzre azért van szükség, hogy a csapat túléljen.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!