Connect with us

Hír

Aldon Smith-t elengedi a Cowboys

Több forrás is arról számol be, hogy a pass rusher Aldon Smith-t tájékoztatta a Dallas Cowboys, hogy nem fogják újraigazolni, ne is várjon semmiféle ajánlatra. Kissé meglepő lépés annak fényében, hogy milyen jó comeback sztori volt az övé.

Smith mind a 16 mérkőzésen kezdő volt azt követően, hogy négy teljes szezont kihagyott eltiltások miatt. Elég jól kezdte az évet, szeptemberben akár a hónap védője is lehetett volna, aztán kissé visszaesett. Végül 5 sackkel, 50 nyomásgyakorlással és 29 stoppal zárta a szezont.

Smith 2011-ben első körös játékos volt és a profi pályafutása elején úgy nézett ki, hogy óriási sztár lesz belőle. Első 43 meccsén 42 sacket szerzett a 49ers színeiben, utána viszont teljesen szétesett a karrierje különböző pályán kívüli dolgok, tiltott szerek miatt. Tavaly volt a nagy visszatérése a sok második esélyt adó Cowboysba, most viszont új franchise-t kell meggyőznie arról, hogy a pályán tud maradni és jól is tud teljesíteni.

A Cowboysnál a védőfal szélén így Demarcus Lawrence mellett csak a tavaly ötödik körben draftolt Bradley Anae és a Smith-hez hasonlóan problémás Randy Gregory bevethető.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!