Connect with us

Prémium cikkek

Az utolsó dobás – Giants FA-kitekintő

A 70 éves Dave Gettleman 2018 óta a New York Giants general managere. Ez idő alatt a csapat egy 5-11-es, egy 4-12-es és egy 6-10-s mérleget tudott felmutatni, már a második főedzőjét fogyasztja és az irányítóposzt is kérdéses. Ha idén sem sikerül villantani a liga leggyengébb csoportjában, akkor lehet élezni a guillotine-t.

Tavaly a Giants kisebb fellángolásoknak köszönhetőn majdnem bejutott a rájátszásba egy 6-10-es mérleggel, de az utolsó meccset leadó Eagles miatt végül a Washington örülhetett. Lehet emiatt mérgelődni, de aki az alapszakaszban hat meccset nyert, az ne mutogasson másra. Kis kreativitással lesz pénz erősíteni, nincs több kifogás.

Akiken spórolni lehet

A Giants olyan kényelmes helyzetben van, hogy a pénz felszabadításához nem kell szerződésmódosításokat végezni, egyszerűen elég megszabadulni a ballaszttól. Az elégedetlenkedő Golden Tate elküldése és Levine Toilolo szezrődésének átalakítása után már ~7 millió dollárral van a fizetési plafon alatt a csapat, még hat játékos menesztésével további 34 millió dollárt lehet spórolni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!