Connect with us

Hír

Desmond Trufant a Bearsé

A Lionstől kivágott Desmond Trufant új csapatot talált magának: Adam Schefter szerint a corner a Bears játékosa lesz. A szerződés 1 évre szól, a fizetésről egyelőre nincsenek információk.

A Bears hamarosan elküldi a korábbi All-Pro Kyle Fullert, így kell a pótlás a secondarybe, lehetőleg diszkont áron. Fuller idén 14 millió dollárt keresne, ami túl sok a Bears menedzsmentje szerint, ellenben Trufant a tavalyi éve alapján aligha kap 4-5 millió dollárnál többet.

Trufant lehet akár jó fogás is. Karrierje elején top cornernek számított, és bár sérülések miatt rendre kénytelen volt meccseket kihagyni, egészen a tavalyi idényig egy 10 milliós corner szintjén játszott. Matt Patricia védelmében azonban neki sem ment: mindössze 324 snapen lépett pályára, de így is 105,2-es passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak, míg a PFF értékelése alapján a második legrosszabb volt a posztján. Egy a Lionsénál jobb védelemben és egy értelmesebb védőkoordinátorral ugyanakkor hozhat egy korrekt szintet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!