Connect with us

Hír

Desmond Trufant a Bearsé

A Lionstől kivágott Desmond Trufant új csapatot talált magának: Adam Schefter szerint a corner a Bears játékosa lesz. A szerződés 1 évre szól, a fizetésről egyelőre nincsenek információk.

A Bears hamarosan elküldi a korábbi All-Pro Kyle Fullert, így kell a pótlás a secondarybe, lehetőleg diszkont áron. Fuller idén 14 millió dollárt keresne, ami túl sok a Bears menedzsmentje szerint, ellenben Trufant a tavalyi éve alapján aligha kap 4-5 millió dollárnál többet.

Trufant lehet akár jó fogás is. Karrierje elején top cornernek számított, és bár sérülések miatt rendre kénytelen volt meccseket kihagyni, egészen a tavalyi idényig egy 10 milliós corner szintjén játszott. Matt Patricia védelmében azonban neki sem ment: mindössze 324 snapen lépett pályára, de így is 105,2-es passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak, míg a PFF értékelése alapján a második legrosszabb volt a posztján. Egy a Lionsénál jobb védelemben és egy értelmesebb védőkoordinátorral ugyanakkor hozhat egy korrekt szintet.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
2021-03-20 02:15

hahahaha, kivágják Fullert, leigazolják az egyik legrosszabb cb-t, kb felszabadítanak 10 millió dollárt ezzel a lépéssel és leigazolják daltont, amire el is megy a pénz
LOL :’)
#prayforbjeela

bjeela
bjeela
Reply to  Fontos_Vidra
2021-03-20 03:20

Émmá felattam ezeknek a döntéshalmazoknak az értelmezését, mert nincs az a logikai lánc, amire felfűzhetők lennének. Persze alapvetően nincs miért kiakadni rajtuk, mert jól beleillenek azokba a tradicókkal megerősített alapvetésekbe, melyek a Bears működését és vezetését jellemzik. Ésakkormár megértheted a kényszeres MVP Trubozásomat, mert másképp ezeket elviselni képtelenség, ezen már csak a kóros abszurd permanens használata segít. Vagy asse, de legalább kínoldásnak megteszi. Vagy kínlódásnak…

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  bjeela
2021-03-21 04:36

Nem lenne egyszerűbb neked eligazolni egy másik csapat szurklótáborába?

bjeela
bjeela
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-03-21 11:19

És akkor mi maradna nekem? Képzeld el, hogy minden rendben menne: győzelmek, bajnokságok, gyűrűk. Mijaszaron idegeskednék? Néddameg Renningant, neki még szarabb, aztán mégis. Nomegmár harmincvalahány év után az ember már ne csereberéljen. Ha eddig voltam akkora igavonó, hogy nekem ez megfelelt, akkor viseljem a következményeit.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x