Connect with us

Hír

Két elkapót is igazol a Patriots

The Patriots nem tud leállni, Jonnu Smith, Jalen Mills, Matt Judon és Davon Godchaux után két elkapót is igazol: Nelson Agholor két évre 26 millió dollárért, míg Kendrick Bourne 3 évre 22,5 millió dollárért ír alá, állítja Ian Rapoport.

Agholor 2015-ben 1/20-as volt, de az Eaglesnél egy szezont leszámítva borzalmas volt. Tavaly mindössze egy 1 éves, 1 millió dolláros szerződést kapott a Raiderstől, de maradéktalanul élt a lehetőséggel: 48 elkapásból 896 yardot és nyolc TD-t szerzett, a liga egyik legjobb mélységi elkapója volt. A Patriotsban még csak hasonló kvalitású WR sincs, de az évi $13 millió azért elég soknak tűnik, $8 millió körül volt legfeljebb a piaci értéke a várakozások szerint.

Kendrick Bourne leigazolása is érdekes. A korábbi draftolatlan elkapó soha nem volt több egy WR3-nál, és hiába a tavalyi 667 yardos karriercsúcsa, soknak tűnik az évi 7,5 millió dolláros fizetés. Ellenben senki nem mondhatja, hogy Bill Belichick nem tesz meg mindent az offense rendbetételéért.

További csapattal kapcsolatos hír, hogy a gárda 2 évre leigazolta a védőfalember Henry Andersont.

11 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-03-16 03:46

Az a rossz érzésem, hogy az öreg elkezdett – rá nem jellemző módon – kapkodni.

Staten Island
Staten Island
Reply to  bjeela
2021-03-16 04:15

Ez tény, többet költöttek a free agency első napján, mint az utóbbi tíz évben összesen! Nem ez a meglepő, hanem az, hogy ezt jelentős túlfizetésekkel tették.

Elmúlt a TB-hatás, ez teljesen egyértelmű.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
Reply to  Staten Island
2021-03-16 08:11

Jelentős túlfizetésnek tűnhet, per pillanat az is, de vegyünk hozzá jövőre meg az után meg az után mennyit fog nőni a cap, ezek átlagos vagy az alatti fizuk lesznek… Illetve várjuk meg a pontos részleteket.

Illetve azt is hozzá kell tenni,hogy mikor igazolsz valakit, mindíg a jövőbeli (várható) teljesítményét fizeted meg… A Pats most nagyon sok fiatal, pont a pályájuk legjobb éveiben igazolta ezeket a fiatal de már rutinos játékosoka. Pl. Agholor részéről sok a kérdőjel… Na most tavaly volt egy break out éve, még fiatal is… Ha abból indulunk ki hogy képes ilyen teljesítményre és az edzők is pont olyanok akik ki tudják belőle hozni akkor ez a pénz két évre lehet nem is olyan sok. (+ Csak két éves szerződést kapott, ez az ami igazán fontos, nem lesz nehéz megszabadulni tőle ha nem jön be, két év pont annyi hogy kiderüljön érdemes e vele foglalkozni)

Elmúlt a Brady hatás? Elmúlt… De ez most nem is annyira szempont mert van pénz és jövőre is lesz megint ennyi… Szvsz ez nem olyan fontos tényező per pillanat.

Túlfizettek pár játékost, de ezt nem nagyon dörgölném BB orra alá hisz nem volt más választása és a lehetősége is megvolt rá… A fontosabb, hogy hiányposztokat sikerült kitölteni… És azt azért nem lehet mondani,hogy ne fiatal normál vagy magasabb potenciállal rendelkező játékosokkal tette volna ezt BB. Pl. Jonnu nálam a legjobb FA TE (fiatal de tapasztalt nem sérülékeny magas potenciállal) volt és sikerült megszerezni, az egyik legnagyobb hiányposztra nálam ez sima A-s igazolás. Másoknál meg csak azért B mert sokba került… (Ez megint csak másodlagos szempont)

bjeela
bjeela
Reply to  Staten Island
2021-03-16 08:33

A TB hatás már tavaly elmúlt, erősen láccott is. A többet költés és túlfizetés pedig a kapkodás logikus következménye. Ez csak azért meglepő, mert ez az elmúlt húsz évben nem igazán volt szokása.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  bjeela
2021-03-16 09:17

jelenleg nem tudod, hogy túlfizetett-e bárkit is, max úgy gondoljuk, hogy 1-2 esetben erre van (jó) esély. de ha pl Agholor hoz egy 1000+ yardos szezont vagy Smith elkap 10+ TD-t, akkor ki fogja azt mondani, hogy túlfizették őket? :)

bjeela
bjeela
Reply to  Vicgeordie
2021-03-16 10:07

Most én. Aranyhalmemóriájúaknál bejön ez a stratégia, néddameg a hatalomgyakorlás módszertanát.

Amúgy meg jelen állapotában tudjuk csak értékelni a helyzetet és az nem túl bíztató arra nézvést, hogy ebből jól jön ki az öreg. Persze nem ez lesz az első és az utolsó, amikor esetleg tévedünk és az öregnek lesz igaza. Sőt, ha az elmúlt húsz évet nézzük, akkor jobbára BB rendesen cáfolta a kritikusokat. Azonban a tavalyi év felhatalmazást adott a lúzereknek, hogy talán most fogást találunk BB-n és rajtakapjuk, hogy hibázott. És ez olyan jó érzés…

ThySoul
ThySoul
Reply to  Staten Island
2021-03-16 08:57

Azt is nézni kell hogy a Pats jelenleg nem a legszexibb hely mint az előző 10 évben. Márpedig ha nem a legvonzobb hely vagy egy játékos számára csak egyet tudsz tenni: annyit ajánlasz amire nem mond nemet :D (meg gondolom a játékosok is tudják azért hogy tele van Bostonban a persely és kérhetnek lóvét rendesen)

d zoli
d zoli
Reply to  bjeela
2021-03-16 04:43

Ha jól fölcoacholják a felét akkor megérte buli volt. Ha hozzák amit eddig, akkó nem annyira. Izgi lesz. Coach Belichicknek feladta a leckét Bill the GM.

bjeela
bjeela
Reply to  d zoli
2021-03-16 08:29

Az még csak hagyján, de miket vitázhatnak… ja, és rohattul érdekelne, miket vág a fejéhez az egyik a másiknak, ha nem jon be a dolog.

d zoli
d zoli
Reply to  bjeela
2021-03-16 04:43

Ha jól fölcoacholják a felét akkor megérte buli volt. Ha hozzák amit eddig, akkó nem annyira. Izgi lesz. Coach Belichicknek feladta a leckét Bill the GM.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-03-16 13:23

A pénz akkor probléma, ha valaki súlyosan alulteljesít.
Lehet átlagolni, hogy akkor mennyibe is kerül egy átlagos elkapó és ezért várhatóan hány yardot és hány TD-t fog szerezni 1 szezon alatt. Ezt kell összevetni egy adott elkapó számaival.
Amúgy jövőre 17 alapszakasz meccsel lehet kalkulálni, ami egy újabb esély hogy rekordok dőljenek meg és a játékosok jobban megszolgálják a pénzüket.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x