Connect with us

Hír

Két hetet sem bírt a Dolphinsnál Isaiah Wilson, már ki is vágták

A Dolphins nincs két hete, hogy egy marék szotyiért megszerezte a tavalyi első körös támadófalembert, Isaiah Wilsont a Titanstől, azonban máris kivágták – írja Tom Pelissero. A tackle 10 hónapot töltött Tennesseeben, most pedig 12 napot bírt Miamiban.

Wilson állítólag órákat késett az orvosi felmérőjéről, elkésett az orientációs eligazításáról, az önkéntes edzéseken pedig meg sem jelent, pedig elkötelezte magát ezekre. Úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdekli a foci.

Wilson mindössze 4 snapet játszott újoncként (egyet a speciális egységben, hármat térdelésnél a támadósorban), de azért bőven történtek vele dolgok: kétszer volt a COVID-IR listán, belógott a komoly látogató-mentes szabállyal rendelkező Tennessee State egyik bulijára, ezen felül befolyásolt állapotban való vezetéssel kapták el, miután összetörte az autóját (és nem mellesleg épp karanténban kellett volna lennie), aztán a csapat házon belül eltiltotta, mert megszegte a belső szabályokat, a szezont pedig az NFI (Non-Football Injury) listán fejezte be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!