Hír

Patrick Peterson a Vikingsé!

Published on

Kisebb meglepetésre Minnesotában kötött ki Patrick Peterson, a veterán cornerback egy évre $10 millióért írt alá a Vikingshoz – írja Ian Rapoport. Azt nem tudni egyelőre, hogy ez ösztönzőkkel együtt ennyi, vagy önmagában.

Tavaly voltak CB-gondjai a Vikingsnak, hiszen újoncok játszottak a poszton, akiktől várható volt, hogy nem fognak azonnal belerázódni a profi ligába. Ellenben az idei évre azt remélhették, hogy az első körös Jeff Gladney és a harmadik körös Cam Dantzler is fejlődni fog, ezáltal magabiztosabban tudják ellátni feladataikat. Tavaly nem érkezett melléjük veterán, idén viszont igen, így az utóbbi évtized egyik legjobb cornerbackje tudja majd megmutatni a poszt minden csínján-bínját a fiataloknak.

Peterson 2011-ben top5-ös választott volt és egész karrierjét a Cardinalsban töltötte eddig a pontig. Nyolcszor lett Pro Bowler, háromszor első csapatos All-Pro és bekerült a 2010-es évek álomcsapatába is. Elit karriert tudhat magáénak, noha tavaly már megkopott a játéka, 5 TD-t és 100-as feletti passer ratinget engedett, a PFF értékelése alapján a minimum 50 százalékban pályán lévő cornerek közt a 62. legjobb volt (a minimum 20%-ot pályán lévők közt a 90.).

13 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group