Connect with us

Draft

Pro Day összefoglaló Part 1

A járvány miatt az idei Combine-nak búcsút inthettünk, így minden prospect megítélése sokkal nehezebb, mint a korábbi években. A Pro Dayeket azonban megtartják a csapatok és bár nem kell hatalmas dolgokat várni ezeken az eseményeken, azért pár 10 helyet segíthetnek (vagy épp ronthatnak) az értékükön a játékosok. Az első két körbe (esetleg napra) várt játékosokkal foglalkozunk és megnézzük, hogy épp felfele vagy lefele mozdulhattak-e el a boardokon.

Northwestern

Az iskola 2005 óta nem adott elsőkörös tehetséget, de most ketten is esélyesek erre.

Rashawn Slater (OT)egyenesen a top10-be csúszhat be, pedig a 2020-as évet kiülte a járvány miatt. Az atletikusságát (4.88-as 40 yard és 7.48-as 3 cone drill) és technikai felkészültségét eddig sem igazán érhette kritika, a legnagyobb félelem vele kapcsolatban a mérete, ereje és a karfesztávolsága volt. A 185 centiméterén és a 84 centis karhosszán nyilván nem tud változtatni, de azt meg tudta mutatni, hogy kisebb termetéhez képest is nagy erő van benne. 33 ismétlést nyomott fekvenyomásban és pluszba még egy szép nagy súlyba is beleguggolt párszor, amitől a teljes öltöző megőrült. A méretei továbbra is azt vetítik előre, hogy guardként lehetne igazán különleges a profik között, de az atletikussága és ereje miatt a tackle posztra is bőven megéri megkockáztatni.

 

Értéke: növekedett

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!