Connect with us

Hír

TRADE: Centert szerzett a Vikings!

Az Arizona Cardinalsnál a center Rodney Hudson megszerzése után feleslegessé vált az eddigi kezdő Mason Cole, akit most a csapat elcserélt a Minnesota Vikingshoz egy hatodik körös pickért cserébe – írja Adam Schefter.

Center poszton eddig a Vikingsnál a korábbi első körös Garrett Bradbury játszott, ezzel a lépéssel lehet, hogy ő mozog ki guardba, de az is lehet, hogy Cole-t mozgatják át. Ő 2019-ben játszott is egy kicsit bal guard poszton a Cardinalsban.

Cole-t egyébként 2018-ban, azaz három éve a harmadik körben választotta ki a Cardinals. A tavalyi szezonban 23 nyomást engedett, ami a 8. legtöbb volt a ligában center poszton, újonc évében pedig 35-öt, ami a második legtöbb volt (2019-ben sérülések miatt kevesebbet játszott).

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-03-25 15:19

Nem serules miatt jatszott kevesebbet, hanem mert Kylert nem akartak egy masodeves center moge betenni es Shipley felepult.
Szerintem inkabb guardba fogjak betenni, mert ez a center dolog nem nagyon megy neki. Asszem messze a legtobb buntetes es snap elotti buntetest szedte ossze tavaly.

Kiss Botond
Kiss Botond
Reply to  pritek
2021-03-25 16:25

Második a pff alapján.. Szerintem a mi centerunk se volt sokkal jobb :D

pritek
pritek
Reply to  Kiss Botond
2021-03-25 17:36

Na akkor maris jobb :)
Akkor scuzi vagyok, arra emlekeztem szerintem, hogy a teljes falunk volt fenyevekkel mindenki elott.
Amugy en marhara szurkoltam neki. Amikor draftoltuk, elhittem hogy most megtalaltzk a centerunket a kovi tiz evre. De nem.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x