Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Alijah Vera-Tucker

Nagyon erősnek ígérkezik a 2021-as támadófalember class. Az első körben azonban minden bizonnyal csupán egy belső offensive lineman fog elkelni – már amennyiben Alijah Vera-Tuckerre így tekintenek az NFL-ben. A USC korábbi guardja ugyanis 2020-ban LT-ként játszott és állt helyt sokak meglepetésére remekül.

Az Oaklandből származó Alijah elvált szülők gyerekeként nőtt fel. A válás után az édesanyja második férjével ápolt jó kapcsolata révén vette fel a Vera nevet középiskolásként. Ekkor LT-t és DT-t játszott egy helyi középiskolában, ahonnan 4 csillagos tehetségként érettségizett le. Országszerte kapott ajánlatokat, több mint 15 egyetem kereste meg, de ő szeretett volna államon belül maradni, így a Los Angeles-i székhelyű USC ajánlatát fogadta el.

2017-es redshirt éve után 2018-ban csere RG volt, majd 2019-ben kaparintotta meg a kezdő LG posztot, ahol végig is játszotta a szezont. A pandémia miatt először ő is ki szerette volna ülni a 2020-as évet, de végül az idény újraindítása körüli bizonytalanság elmúlásával újra csatlakozott a csapathoz. Nem is akárhogy, hiszen a tavalyi első körös Austin Jackson helyét vette át a fal bal oldalán. Sokak meglepetésére remekül mozogott ebben a régi-új szerepkörben, aminek köszönhetően biztosan top20-as választott lesz a clevelandi játékosbörzén.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!