Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Najee Harris

Képzeljetek el egy Derrick Henryt, aki elkapásoknál is igazi fegyver lehet. Sikerült? Akkor nagyjából Najee Harris lebeg most a szemetek előtt. A szintén Alabamáról érkező futó a földön talán nem ér fel a 2000 yardos elődjéhez, de elkapásoknál kenterbe veri, így nagy dolgokat várhatunk tőle a profik közt is. 

Najee Harris öt testvér legfiatalabbjaként nőtt fel Kaliforniában, a gyerekkorát pedig úgy töltötte, hogy egyik helyről költöztek a másikra a nyugati parton. Időnként hajléktalanok is voltak, az anyjuk próbált stabilitást keresni, az apjuk pedig függőséggel bajlódott. Emiatt sokszor került bajba a kis Najee, de ez arra is jó volt, hogy hamarabb felnőjön. Focizni hat évesen kezdett, ezzel menekült kicsit az otthoni gondok elől.

A gimiben brillírozott, ötcsillagos tehetségként tartották számon és az ország első számú futója volt, poszttól függetlenül pedig a top5-ben találta magát végzősként 2017-ben. Az Alabamát választotta (hamar, már 2015-ben elköteleződött), ahol szintén illusztris karriert futott be, négy év alatt közel 4000 yardot futott és utolsó két évére elkapásokban is jobban használták, utolsó évében közel 1900 scrimmage yardot szerzett 30 TD társaságában. Egyetemi karrierjét az iskola valaha volt legtöbb futott- és scrimmage yardjával, illetve TD-jével fejezte be. Decemberben ráadásul le is diplomázott.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!