Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Jaelan Phillips

Ha csak a pályán mutatott teljesítményt nézzük, akkor mondhatjuk, hogy Jaelan Phillips az idei draft legjobb védőjátékosa. Nem lehet viszont elmenni amellett, hogy egészségügyi okok miatt egyszer már vissza kellett vonulnia a focitól…

Phillips több sportágat kipróbált a gimiben (foci mellett baseball, atlétika, röplabda), a rácsvonalak közt először tight endként kezdte, azonban végül pass rusherként lett nem csak a posztja, nem csak az állama, de az egész ország első számú tehetsége, megelőzve Najee Harrist és Cam Akerst 2017-ben.

A sok egyetem érdeklődött iránta, végül a UCLA ajánlatát fogadta el, ahová apja és nagyapja is járt, utóbbi a zenei részleg vezetője volt (ez még érdekes lesz). A Los Angelesben töltött két éve nem sikerült olyan jól, mint tervezte. Freshman szezonjában bokasérülés miatt alig játszott, aztán tavasszal mikor a kampuszon rollerezett, elütötte egy autó, amit követően meg kellett műteni a csuklóját. Abban az évben aztán agyrázkódást szenvedett, nem is az elsőt karrierje során, amit követően az orvosok azt tanácsolták neki, hogy hagyja abba a futballt – ő pedig így is tett.

Ezután átment a Los Angeles City College-ra, hogy másik szenvedélyének, a zenének éljen, hiszen rapper és producer akart lenni. A foci viszont hiányzott neki, így meghozta a döntést, hogy visszatér, beadta a nevét a transfer portálra, és a Miami egyetemet választotta a Stanford helyett. A 2019-es évet a szabályok miatt ki kellett hagynia, de 2020-ban ismét pályára lépett, és dominált.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!