Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Kadarius Toney

Elegetek van a tucatjátékosokból és valami igazán különlegeset kerestek? Ne kutassatok tovább, Kadarius Toney-hoz hasonló elkapót ugyanis nem nagyon láthattatok még! Mozgáskultúrájától, testcseleitől garantáltan tátva marad a szátok! 

A kis Kadarius konkrétan 8 mérföldnyire nőtt fel Mobile-tól, így elég közel volt az Alabama Egyetemhez. Hat évesen kezdett focizni, a gimiben atletizált is emellett, ahol utolsó két évében 20-5-ös mérleghez vezette focicsapatát, mint kezdő irányító. Juniorként 3604 yardot passzolt, 896-ot futott és összesen 53 TD-t szerzett, majd végzősként ezek a számok így néztek ki: 2894 passzolt yard, 894 futott yard, 47 total TD. Gimis karrierjét 120 TD-vel fejezte be, majd három csillagos tehetségként indult az egyetemre, az államban a 20. legjobb játékos volt.

A South Alabamától kapta az első ajánlatát, majd jöttek a többiek, végül pedig Floridában kötött ki, ahol lehetőséget kapott irányítóként kipróbálni magát, bár első éves wildcat QB szerepkörén kívül ez nem így alakult. Már az elején is “athlete”-ként szerepelt a rosteren, és ugyan első három évében viszonylag kevés szerepet kapott és főleg gadget playerként használták, 2020-ban már igazi elkapónak nézett ki és robbantott is: 984 elkapott yard, 161 futott yard, 10+1 TD. Teljesítményével második csapatos All-American lett, emellett az SEC-ben elsőcsapatos visszahordó és második csapatos elkapó elismeréseket szerzett.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!