Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Kwity Paye

Az idei pass rush class nem éppen az instant kezdő szörnyetegekről híres. Sokkal több a potenciális tehetség, aki valamilyen szempontból még nyers az NFL rendszerébe. Nagyon nehéz kitalálni, ki lehet az első, akit kiválasztanak a csapatok, hirtelenjében négy-öt név is lehet az adott illető. A legtöbbször talán mégis egy különleges nevű fiatalembert hallani, aki top15 pick lehet.

Kwity Paye neve nem véletlenül hangzik nagyon dallamos afrikai csengéssel. Paye ugyanis Guineában látta meg a napvilágot, ráadásul egy menekülttáborban. A gyermek sorsa azonban gyorsan jobbra fordult, mert már félévesen átkerült a családjával az Egyesült Államokba és ott kezdett új életet.

Az ifjú Paye nagyon jó sportgénekkel lett megáldva, amely gyorsan ki is derült. Először atletizálásban próbált szerencsét, majd általános iskolában kezdett kacsingatni az amerikai futball felé. Kipróbálta magát több poszton is, volt futó, elkapó, linebacker, de még irányító is rövid ideig. Volt amiben egészen jól teljesített, például futóként egy egész idényt húzott le, igaz mellette a defense oldalon is játszott. Atletikussága tehát már ekkor megmutatkozott, ami szimpatikus is lett az egyetemi kérőknek. Először elígérkezett a Boston College-hoz, de végül egy jóval nagyobb programnál, a Michigannél kötött ki.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!