Connect with us

Draft

Triple Coverage #296 – Két körös mock draft

Egy fokozattal feljebb kapcsolunk és nem csak az első kört rakjuk össze, hanem a második körre is választunk játékosokat! Nem is beszéltük meg előre a dolgokat, hanem felvétel közben derült ki minden pick, így azonnal kellett reagálnunk és cseréket összehozni.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-04-17 09:59

Ja es G az elso korben nem kell koszi. Meg a masodikban sem. Igazabol egyaltalan nem. Tele vagyunk veluk. Max projektnek, vagy ha nagyon nincs mas. De szandekbol tuti nem.

pritek
pritek
2021-04-16 21:49

Ahhoz kepest, hogy szerintetek nincs kifejezett need a Cardsnal, Dani huzott ket cornert nekunk. Amivel meg nem lenne gondom (volt mockom ahol harmat is huztam) , talan meg azzal sem, ha az elso ketto korben huznank ket cornert, ha nem ok ketten lennenek. Moldenre semmi szuksegunk. Slotban van egy viszonylag jo Byron Murphy-nk, oda egy masodik korert total felesleges luxus.
Amugy a Corner ugy hianyzik a csapatnak mint nekem egy jo kocsmazas. Van 1 db fiatal CB a csapatban aki nem egy eves szerzodessel van es o is slot. Jovore van Kyler utolso olcso eve, addigra kellenek olyan fiatalok akik mar lattak NFL meccset, ezert tamogatnek ket vagy tobb CBt is.
Amugy azzal a szenvedessel amivel Dani szembesult, hogy ilyen forgatokonyv mellett kell huznia 16on szembesultem sokszor. Igy hogy Caleb allitolag jol lesz, kicsit jobb a helyzet, de amugy nagyon fos ez a 16. hely iden nekunk.
Nekem egy ido utan az volt a bevett szokasom, hogy draft elott felcsereltem a Chargers helyere egy jovo evi masodikert es kaptam vissza egy 159es huzast, vagy masik oldalon fel tudtam menni siman a jovo evi harmadik korert is. Szerintem tok logikus lenne, hogy a jovo evi pickekbol beletoljunk az idei evbe. 13. helyen meg 90%ban bent volt az egyik elkapo, vagy Surtain, vagy Horn, sot egyszer Pitts is lecsuszott.
Masodik korben meg ilyen forgatokonyv mellett sikitva tapsolva huznank ki Etient vagy Harrist, ami 46on mar nem is elvetemult. Ott mar tobbet re a top 3 barmelyike mint az ezredik corner, vagy wr. Nekem legtobbszor mar csak Williams maradt.
Kulon tetszett meg a J. Johnson pick, jar a pacsi erte. Titokban remelem, hogy tudunk szerezni egy harmadik kort es ott behuzzuk ot. Vagy Tommy Tremblet.

ahanem
ahanem
Reply to  pritek
2021-04-16 23:01

Engem is meglepett, hogy ennyire senki nem akart futót, amit meg is értek, meg nem is, de pl a Dolphins 2/18-on jobban járna egy futóval, mint egy safetyvel. Jamar a 3. kör elején már ajándék lenne, 3/68 után nem látom, miért maradna bent. Itt jóval hamarabb ment, de az elmúlt évek alapján a GMek magasabbra értékelik a futókat átlagosan, mint a safetyket.

De a WFT is inkább vinné Batemant a szememben, mint egy linebackert, amögé a DL mögé nemigazán kell első körös LB/S.

A Cardinalsnak pedig fel kéne jönnie legalább a második körben egy jó 8-10 helyet szerintem.

pritek
pritek
Reply to  ahanem
2021-04-17 07:20

Mire gondolsz, kiert kellene jonni fentebb a masodik korben?
Nekem eddig a masodik korben szinte mindig maradt 49re valaki akit vihettem. Vagy Samuel, vagy egy futo. Mondjuk cornerben egyre inkabb ketelkedem. Na mondjuk akkor latnek egy felmozgast a masodikban, ha az elsoben marad egy wr nekunk es CB mar nem, hogy meg az utolso felnormalis szelso cornert megszerezzuk.
Almodozni lehet. A napokban ket teljesen realis cserevel(harmadikba bejottem mindkettovel) az elso negy pickre sikerult kihuznom Farleyt 16 (Meg Newsome is bent volt), Williamst 49, Johnsont 91 es Tremblet 100. Egy ilyen utan rogton elkezdenem gyujteni a zsebpenzemet, hogy Keimnek azonnal legyen egy hosszabbitasa. Mondjuk ehhez jo nagy mak is kene :)

ahanem
ahanem
Reply to  pritek
2021-04-19 14:20

Samuel jó tipp, szerintem nem fog bent maradni a második kör közepére, de nyilván ha bent marad, akkor az ott nagyon jó érték. Az a szcenárió, amit felvázoltál, kicsit álomszerűnek tűnik elsőre, de ha nem lesz futó az első körben (pedig nyilván lesz, akár kettő is), akkor Williams maradhat 49-en, de ha ő lesz mondjuk 1/30 után a legjobb elérhető futó, akkor hamarabb elkel majd.

Azt pedig még mindig tartom, hogy Jamar a 3/91en már rég nem lesz bent, de lehet, hogy túl magasan vélekedem róla.

WR alatt a Chase, Waddle, Smith trióra gondolsz?

pritek
pritek
Reply to  ahanem
2021-04-19 15:31

Jaja, rajuk persze.

Eh, ja. Ezer eve nem lattam olyan verziot en sem ahol 80 utan meg bent lenne. Az a mock eleg hihetetlenul jott ki :)

ahanem
ahanem
Reply to  pritek
2021-04-19 17:30

a két körös fk mock draft felverte az árát, ahol a 2. körben kiment :D

ahanem
ahanem
2021-04-16 17:34

Patrik:”kettő játékos tetszik itt, illetve hát egy, aki nagyon”
Én:”AKKÓ VIGYED JENKINST”
Patrik:”Teven Jenkinst fogom vinni a támadófalba”

buda
buda
2021-04-16 10:14

Jaguars drukkerként ezt aláírnám, talán Jamar Jackson kicsit felesleges, 2 safety az első két körben. need, de egyre értéktelenebb poszt (bár szerintem fontos). ha Moehrig nem szokott összejönni, akkor a 3. kör elején szoktam magunkhoz mockolni Jacksont.

Bruce
Bruce
2021-04-16 09:59

Teljesen felesleges volt egy 3. kört adni a 2 helyes felmozgásért a Raiderssel, mert sokkal jobb pick lett volna a Detroit által ott kiválasztott Teven Jenkins is, mivel jelen helyzetben inkább az RT a hiányposzt.
Holland helyett meg inkább Grant már akkor.

ThySoul
ThySoul
2021-04-16 09:06

A Bills pick tetszik, de a valóságban szerintem kimegyünk az első körből :'(

vabu
vabu
2021-04-16 06:24

Ha már házikarantén akkor töltsük hasznosan az időt, lesz időm mindent is meghallgatni és elolvasni.

Zotya
Zotya
2021-04-19 12:42

miért gondolod a Jets legnagyobb védelmi hiányposztjának a pass rush-t? Oda jött a holtszezonban Lawson és Curry is, szemben a CB-kel, ahova senki.
Ha már védelem, akkor 1/23-ra max. a top4 CB egyikének kihúzásában látok rációt, ha viszont már egyik sincs benn addigra, akkor szerintem inkább a támadófalra kéne rámenni! (Legjobban mondjuk Vera-Tucker-nek örülnék itt, akár felcsere árán is)

ahanem
ahanem
Reply to  Zotya
2021-04-19 14:13

nem vagyok renningan de pass rush nélkül lehet bármilyen jó a secondaryd, attól még ki fogsz kapni

Zotya
Zotya
Reply to  ahanem
2021-04-19 17:55

Cáfolnám: a Jetsnél jó ideje nincs szinte semmilyen pass rush, de pár meccset azért így is sikerült nyerni :D
Lawson + Curry már most az elmúlt évtized legnagyobb erősítése a pozícióra.
Egyébként meg eleve a támadófal kellene, hogy top prioritás legyen: ha már FA-n nem sikerült erősíteni ide, akkor a drafton kell mindent megtenni, hogy Wilson ne járjon úgy, mint tavaly Burrow.

ahanem
ahanem
Reply to  Zotya
2021-04-19 18:09

Akkor sikerült meccseket nyerni, amikor Adams ott volt, mint pass rush.
Ettől is függetlenül, ha szar a secondaryd, attól még nyerhetsz meccseket, ezt mindenkinél jobban ismerem.
Lawson jó, de egyedül nem lesz elég, Curry már öreg szerintem, nem véletlen 1 millió körüli összegért írt alá.

LT van, RT talán, guardok közt is vannak átlagosak a csapatban, a fal belső részét pedig meg lehet oldani 2-3. körben is, én attól nem félnék.

Ebben a mockban azért lett Paye a választás, mert egyrészt need (Franklin-Myersnek volt egy jó szezonja, Lawsonnak meg egy egy másik csapatban, három jó pass rusher alá nem adnék, mert kettő nem elég 4 negyedre), másrészt itt már steal, harmadrészt pedig CB nincs olyan, akit ennyire magasan vinnék, főleg úgy, hogy a második kör elején lehet CB-vel próbálkozni. Én mondjuk Creed Humphreyt vifttem volna a második kör elején, futó helyett pedig a 2. kör végén CB. Persze nekem Lamar vendégjátékával sincsenek problémáim, láttam már rosszabbat.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x