Connect with us

Draft

A jövő sztárjai – Rashawn Slater

“Levettem Chase Youngot a pályáról”. Ennyit kell mondania Rashawn Slaternek, ha megkérdezik, miért válasszák őt ki a top10-ben az idei drafton. Penei Sewell árnyékában ugyanis érkezik egy másik elit támadófalember is a játékosbörzére, akire akár azt is lehet mondani, hogy jelenleg jobb játékos a generációs tehetségként beharangozott társánál. 

Rashawn Slater édesapja az NBA-ben játszott és ugyan nagy karriert nem futott be, azért nyolc évet csak lehúzott a ligában. Ami fiát illeti: háromcsillagos tehetség volt a gimiben, az országban a 32. guardként tartották számon, Texasban pedig a 91. legjobb játékos volt. 2017-ben érkezett a Northwestern egyetemre, ahol annak ellenére egyből a kezdőben találta magát RT poszton, hogy edzője nem szokta gyakran bedobni a fiatalokat a mély vízbe. 2019-ben áttették a bal oldalra, ahol kiváló teljesítményt nyújtott, tavaly pedig nem láthattuk játszani, hiszen az opt out mellett döntött.

Erősségek

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!