Connect with us

Hír

5 csapat már az összes újoncát leigazolta, 4 még egyiket sem

Miguel Benzan (@patscap) követi az összes újonc-igazolást, azaz hogy melyik csapat hány frissen draftolt játékosával kötötte már meg a szerződését. Tegnap délután töltötte fel az alábbi táblázatot, ami mutatja, hogy ki hogyan áll ezzel kapcsolatban.

Ligaszerte az újoncok közel 60 százaléka aláírta már első NFL-es szerződését, ami persze nem nagy meglepetés, hiszen elég kötöttek a feltételek, nem igazán van mozgástér a módosításokra. Legkönnyebb dolga a Seahawksnak volt, hiszen mindössze három játékossal kellett megállapodniuk, a Texans sem pazarolt el sok időt az öt újoncára, illetve végzett már ezzel a feladattal a Chiefs, a Colts és a Washington is, utóbbi ráadásul 10 újonccal rendelkezik.

A lista másik végén az a négy csapat áll, amelyik a legrosszabbul áll a fizetési sapkát tekintve: a Saints, a Bears, az Eagles és a Falcons sem igazolt le még egyetlen újoncot sem. Ez június 1 előtt nem is várható náluk, ugyanis akkor szabadulnak majd kisebb-nagyobb összegek a június 1 utánra könyvelt kivágásoknak hála.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
betonkeverő
betonkeverő
2021-05-27 07:37

És ilyenkor, amikor nincs szerződése mi van, ülnek otthon és malmoznak? Vagy azért pl Fields elmegy dobálni a parkba Robinsonnal?

ahanem
ahanem
Reply to  betonkeverő
2021-05-27 12:36

training campbe nem mehetnek, de minden más közös foglalkozásra igen

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  betonkeverő
2021-05-27 11:48

Bárkit beengedhetsz az edzőtáborodba.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-05-27 12:22

Engem az érdekelne, hogy ugyan elég “kötöttek a feltételek”, de mégis mi az amin sakkozni lehet ilyenkor? Meg milyen megkötések vannak. Mondjuk előírják hogy egy újonc első körösnek 4 év 5-8 misi közti szerződést kell adni mondjuk? És akkor itt garantált tartalmon, bónuszokon, éves elosztásokon egyeztetnek?

@Bélabá:
Oké hogy beengedik Fieldset dobálgatni az edzőtáborba, de mi a huzat van ha a szerencsétlen lesérül, és még nincs szerződése. Az elég szopóka így belegondolva. Én tuti csak a playbookot lapozgatnám még csak a helyében (de azt is csak óvatosan)

ahanem
ahanem
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-05-27 16:32

garantált tartalmakon szoktak veszekedni az első körösök végénél pl
dollárra pontosan meg van adva (cba rendelkezik erről), hogy milyen szerződést kapnak a ledraftolt játékosok, ezért van az, hogy 1-2 UDFA jobb szerződést kap, mintha a 6-7. körben választották volna ki

nagyjából pont jó dolgokra kérdeztél rá, a kötelező edzőtáborba pedig pont ezért nem mehetnek azok, akik nem írták alá a szerződésüket

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  ahanem
2021-05-27 21:44

Plusz ott vannak a milyen viselkedés esetén lehet büntetni, jár vissza a csapatnak pénz és egyéb pontok.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-05-27 13:24

“Én tuti csak a playbookot lapozgatnám még csak a helyében (de azt is csak óvatosan)”

Valóban. Nehogy elvágja a kezét a lapokkal…

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x