Connect with us

Hír

5 csapat már az összes újoncát leigazolta, 4 még egyiket sem

Miguel Benzan (@patscap) követi az összes újonc-igazolást, azaz hogy melyik csapat hány frissen draftolt játékosával kötötte már meg a szerződését. Tegnap délután töltötte fel az alábbi táblázatot, ami mutatja, hogy ki hogyan áll ezzel kapcsolatban.

Ligaszerte az újoncok közel 60 százaléka aláírta már első NFL-es szerződését, ami persze nem nagy meglepetés, hiszen elég kötöttek a feltételek, nem igazán van mozgástér a módosításokra. Legkönnyebb dolga a Seahawksnak volt, hiszen mindössze három játékossal kellett megállapodniuk, a Texans sem pazarolt el sok időt az öt újoncára, illetve végzett már ezzel a feladattal a Chiefs, a Colts és a Washington is, utóbbi ráadásul 10 újonccal rendelkezik.

A lista másik végén az a négy csapat áll, amelyik a legrosszabbul áll a fizetési sapkát tekintve: a Saints, a Bears, az Eagles és a Falcons sem igazolt le még egyetlen újoncot sem. Ez június 1 előtt nem is várható náluk, ugyanis akkor szabadulnak majd kisebb-nagyobb összegek a június 1 utánra könyvelt kivágásoknak hála.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!