Connect with us

Hír

Alex Smith: Megbocsáthatatlan, ahogy a Packers Aaron Rodgersszel bánt

Aaron Rodgers és a Packers helyzete továbbra is borzolja a kedélyeket az NFL berkein belül, ezúttal a klasszis irányító kortársa, az idén visszavonult Alex Smith mondta el a véleményét a helyzetről az ESPN-nek. A korábbi 1/1-es szerint egy csapat nem viselkedhet így a saját legendáival, a Chiefsnél Andy Reid például sokkal jobban kezelte a helyzetet Patrick Mahomes draftolásakor.

“Ez a dolog az emberekről szól, nem Jordan Love első körös draftolásáról. Aaron már 16 éve a csapat tagja, rengeteget tett a franchise-ért, megbocsáthatatlan, ahogy a Packers vele bánt. Amikor van egy hozzá hasonló srác a csapatodban, akkor mindent megteszel, hogy érezze, szeretik és akarják őt az épületben. Nem a háta mögött intézkedsz, hogy miközben egy lépésre vagy a Super Bowltól és ő például egy elkapót várna a draftról, a semmiből hozol egy irányítót”

– mondta Smith.

Az irányító szerint a Chiefsnél teljesen máshogy működtek a dolgok. A menedzsment a legelső pillanatban jelezte neki, hogy benne van a pakliban egy első körös irányító, kikérték a véleményét, többször is beszéltek vele, hogy ez így rendben van-e, teljesen bevonták a draft folyamatába.

A Chiefs végül ki is választotta Patrick Mahomest, de Alex Smith iránt a bizalom töretlen maradt. Nem erőltették az újoncot, minden létező támogatást megadtak Smith-nek, aki karrierje messze legjobb szezonját produkálta és rájátszásba vezette a csapatot. A szezon után ugyan elcserélte őt a Chiefs, de a QB-nak ebbe is volt némi beleszólása, ráadásul a parádés szezonjának köszönhetően egy brutálisan jó szerződést kapott a Washingtontól. És ő nem egy korszakos klasszis és helyi legenda volt, aki több ideje volt az adott franchise-nál, mint a teljes felső vezetés összesen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!