Connect with us

Hír

A Washington elcserélné Morgan Mosest

Nemrég még arról írtunk, hogy Charles Leno leigazolásával nagyon jól néz ki Washingtonban a Leno-Ereck Flowers-Chase Roullier-Brandon Scherff-Morgan Moses kezdő ötös a támadófalban. Ez azonban változni fog, ugyanis Moses engedélyt kapott, hogy cserepartner után nézzen, írja Ian Rapoport.

A 30 éves támadó 2014-ben a Washington 3. körös játékosa volt. 97 meccsen kezdett a csapatban right tackle pozícióban, és bár nem volt soha elit, de mindig hozott egy legalább korrekt szintet, tavaly a 18. legjobb OT volt a PFF szerint. A szerződése még két évig él, idén 7,7 millió dollárt lehetne spórolni az elküldésével. A játékához képest ez korrekt ár, bár ezzel együtt is valószínűtlen, hogy egy ötödik körnél többet kapjon érte a csapat.

A cserét, vagy esetleges kivágást az indokolhatja, hogy a csapat idén a második körben draftolta Samuel Cosmit, akinek a jelek szerint egyből nagy szerepet szánnak. Mögötte a veterán, tavaly egész jól teljesítő Cornelius Lucas, a 2018-ban harmadik körös Geron Christian, illetve a tavalyi negyedik körös Saahdiq Charles jelenti a mélységet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!