Connect with us

Hír

Darius Leonard új szerződésben reménykedik

A Colts állítólag azért nem robbantott bankot idén, mert a csapat tartalékolt az olyan hamarosan szabadügynökökké váló játékosokra, mint Darius Leonard (bár ettől még lehetett volna költeni). A 26 éves linebacker is ebben bízik.

 “Tudom, mit tettem le az asztalra és azzal is tisztában vagyok, mennyit érdemlek. Remélhetőleg a Coltsnál is olyan értéket látnak bennem, mint amilyet én”

– mondta Leonard a TheAthleticnek.

A védő szerződése jövőre lejár, idén mindössze 3,3 millió dollárt keresne, ami messze nem áll összhangban a teljesítményével. Három év alatt 366 tackle-t és 15 sacket jegyzett, emellett van 22 leütött passza, hét INT-je, egy visszahordott TD-je, kilenc kiharcolt fumble-je és négy fumble-t is összeszedett.

A legjobban kereső LB az új pénzt tekintve jelenleg Bobby Wagner évi 18 millió dollárral, majd CJ Mosley következik a sorban 17 millió dolláros átlagfizetéssel. Játékát, korát és a piaci viszonyokat tekintve a rekorddöntés sem elképzelhetetlen Leonardnak, de talán az évi 14-15 millió dolláros fizetés lehet inkább a reális.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!