Connect with us

Hír

Alex Lewis lemondott a fizetése közel feléről, hogy a Jetsben maradjon

Nem Anthony Barr az egyetlen, aki az elmúlt napokban belement egy fizetéscsökkentésbe. Hasonlóan döntött a Jets guardja, Alex Lewis is, írja Field Yates.

Lewis 2016-ban a Ravens negyedik körös pickje volt, három évig volt a csapat játékosa, majd egy kondíciós hetedik körös pickért a Jetshez került. A 2019-es szezont csereként kezdte, de a szezon során a kezdőben találta magát, 12 meccsen kezdett, mielőtt IR-re került.

Ha nem is játszott top szinten, korrekt teljesítményt tett le az asztalra, aminek egy 3 éves, 18,6 millió dolláros szerződés volt a jutalma. Tavaly csak 544 snapen lépett pályára, de összességében karrierje legjobb teljesítményét nyújtotta. Ugyanakkor Alijah Vera-Tucker draftolása miatt az egyik guard pozíció elkelt a csapatnál, a másik helyre pedig Greg Van Roten a favorit, így Lewis könnyen csapat nélkül találhatta volna magát.

Az 5,8 millió dolláros idei fizetését jó eséllyel senkitől nem kapta volna meg a piacon, így lemondott 2,8 millióról, cserébe viszont a szerződésének utolsó éve automatikusan megszűnik a szezon végén, így jövőre tesztelheti a piacot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!