Connect with us

Hír

Le’Veon Bell játszani akar idén

Le’Veon Bell iránt nem nagyon érdeklődtek a csapatok az elmúlt hónapokban és az edzőtáborokig jó eséllyel nem is fognak. A futó lelkesedése ennek ellenére nem csökkent, egyértelműen játszani akar idén és megmutatni, hogy még mindig ő az egyik legjobb a poszton.

“A 2021-es szezonban mindenkit emlékeztetek arra, mennyire jó is vagyok. De nem fogok kapkodni, akkor írok alá, amikor készen állok”

– írta a játékosok a Twitteren, majd jól beszólt a Jetsnek.

“A pénzen kívül semmit nem kaptam meg a Jetstől, amit akartam. 2017-ben a Steelersben több labdaérintésem volt, mint az egész Jetses karrierem során összesen. Emellett a csapat játékhívásai sem voltak jók, nem teremtették meg nekem a lehetőséget a jó játékra.”

A még mindig csak 29 éves Bellnek olyan szinten igaza van, hogy a Jetsben eltöltött 17 meccsén valóban nem kapott annyiszor labdát, mint a 2017-es pittsburgh-i évében 15 meccsen (333 vs. 406), de azt leszámítva a Steelersben sem használták annyit. Az is tény, hogy Adam Gase játékhívása és a Jets támadófala is hagyott maga után kívánni valót, ugyanakkor a Chiefsben is gyenge teljesítményt nyújtott, így nem túl elegáns elhárítani magáról a felelősséget.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!