Connect with us

Hír

Jeff Wilsonra 4-6 hónapos kihagyás vár, de legalább a pénzét megkapja

Elszakította a meniszkuszát Jeff Wilson, jelentette be a 49ers GM John Lynch. A futó térdét meg kell műteni és várhatóan 4-6 hónap kihagyás vár rá, ugyanakkor pozitívum a számára, hogy a pénze miatt nem kell aggódnia.

A játékosoknak idén a szokásosnál is több problémát okoztak a sérülések. Ja’Wuan James például 10 millió dollárt veszített azért, mert a játékosok szakszervezetének tanácsa miatt nem vett részt az önkéntes edzéseken, majd otthon megsérült. Úgy tűnt, hasonlóan jár majd Jeff Wilson is, aki nem a 49ers keddi edzésén, hanem utána sérült meg, de azt sokáig nem lehetett tudni, hogy hol.

Tegnap kiderült, hogy a futó még a csapat épületében tartózkodott a sérüléskor, így nem kell féltenie a teljesen garantált 2,05 millió dolláros fizetését. A korábban draftolatlan játékosnak így már csak amiatt kell aggódnia, hogy az idén harmadik körben draftolt Trey Sermon ne tegye teljesen feleslegessé és legyen lehetősége idén bizonyítani.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-05-27 06:28

ez annyira ködös, hogy biztos olyan eset volt hogy elcsúszott a zuhanyzóban, megbotlott a lépcsőn vagy hasonló

d zoli
d zoli
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-05-27 15:33

A fürdőkádban otthon. Majd fogát összeszorítva bement az edző központba. Kamerába mosolygott. Majd az első lépcsőn elterült és segítségét kért.

Hope
Hope
2021-05-27 08:27

Kezdődik..😔

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x