Connect with us

Hír

Braden Smith: Azért fizetnek, hogy focizzak, a hosszabbítást az ügynököm intézi

Darius Leonard után egy újabb 2018-as nagy fogás esetében merült fel a hosszabbítás lehetősége a Coltsnál: a right tackle Braden Smith szerződése is lejár a szezon végén, vagyis egy újabb átlagon felüli kezdő zsebét kellene kitömni. Leonarddal ellentétben ugyanakkor Smith diplomatikusabban áll a kérdéshez: az Indianapolis Starnak azt mondta, hogy őt ez a dolog nem érdekli, őt a futballért fizetik, a többit majd intézi az ügynöke.

A Coltsnak nagyon jól sikerült a 2018-as draftja: az első körös guard Quenton Nelson három év alatt háromszor lett All-Pro, de a második körös LB Darious Leonard és right tackle Braden Smith is kiválóan teljesít. Ez persze azzal jár, hogy három top játékost kellene nagyon megfizetni. 

Nelson szerződése az ötödik éves opciója miatt a 2022-es szezon végéig él, de Leonard és Smith kontraktusa már csak egy évre szól. Előbbi 3,3 millió, utóbbi 2,4 millió dollárt keresne idén, miközben a linebacker piaci ára 12-14 millió dollár körül mozog, Smith pedig könnyen kaphatna akár 15+ milliót is. Komoly munka lesz együtt tartani a bagázst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!