Connect with us

Hír

Matt Stafford: Tom Brady tavalyi sikere könnyebbé tette a váltást

Matthew Stafford hosszú idő után nem a Detroit Lionsben kezdi meg az idényt és karrierje során most először olyan csapatban van, amelyiknek reális esélye lehet akár a Super Bowlra is. Az irányító már korábban is gondolt a váltásra, de a végső lökést Tom Brady adta meg neki.

“Úgy gondolom, hogy képes leszek jól teljesíteni egy új csapatban, ez nem is kérdés. Elég megnézni, mit ért el tavaly Tom Brady: bár más volt a forgatókönyv, de ő is egy teljesen új csapatba került, ahol új edzői voltak és mindent másképp csináltak, mint korábban, mégis sikeres lett. Ez jó érzéssel tölt el a döntésemmel kapcsolatban, hisz vannak olyanok, akik hasonló utat jártak be és sikeresek lettek. A belemet is kidolgozom, hogy én is közéjük tartozzak, olyan lehetőségeim vannak, amilyenekre mindig is vágytam”

– nyilatkozta a QB a Los Angeles Timesnak.

A fogadóirodák szerint a Rams ott van az öt legesélyesebb csapat között a Super Bowlra, ami üdítő újdonság lehet Staffordnak azok után, hogy 12 év alatt csak háromszor sikerült rájátszásba jutnia a Lionsszel, ahol ráadásul egy meccset sem nyert a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!