Connect with us

Hír

Brandon Brooks ismét a liga legjobbjaként térne vissza sérüléséből

Az Eagles guardja, Brandon Brooks kihagyta a teljes 2020-as évet, miután elszakadt az Achillese. Nem ez volt neki az első ilyen esete, ugyanis 2018-ban is megtörtént ez vele, ráadásul akkor a rájátszásban, így a szezon elejére is kétséges volt a felépülése. Épp ezért tudja, hogy milyen visszajönni egy ilyen sérülésből, és ugyan sokan kételkednek benne, hogy 31 évesen milyen teljesítményt nyújt majd a pályán, ő nagyon magabiztos.

“A legtöbben elfelejtik, hogy egyszer már elszakadt az Achillesem. Amikor abból visszatértem, akkor a legjobb voltam a ligában. Miért gondolják, hogy ez most másképp lesz?”

– mondta és kérdezte az Eagles játékosa, via TheAhtletic.

Brooks nem hazudik, tényleg a liga legjobb guardja volt 2019-ben, legalábbis a PFF-től a legjobb értékelést kapta a posztján abban a szezonban. Persze ez nem jelenti, hogy két évvel később újra pontosan így fog történni, de az biztos, hogy egészségesen eddig nem lehetett panasz Brooks játékára.

Az Eagles támadófala tavaly 16 meccsen 15 különböző kezdővel állt ki, a kiváló guard azt remélheti, hogy legalább az ő helyén nem kell majd változtatni sérülés vagy rossz játék miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!