Connect with us

Hír

Noah Fant a liga legjobb tight endje akar lenni

A Broncos két éve az 1/20-as cetlivel választotta ki a tight end Noah Fantet, nyilvánvalóan magas szintű teljesítmény reményében. Eddig talán felemás érzéseik lehetnek, de a tight endeknek általában lassabb az átállásuk a profi ligába, Fant pedig fejlődést mutatott második évére. Itt azonban közel sem szeretne megállni, sőt, egyenesen a liga legjobbja akar lenni.

“Ha ilyen konzisztensen tudok játszani és megcsinálni az elkapásokat, megcsinálni a blokkokat, mindezt tényleg konzisztensen az egész szezon során, és a saját legmagasabb szintemen teljesíteni, akkor a határ a csillagos ég. Idén nagyon fókuszálok a konzisztenciára. Már elkezdtem rájönni dolgokra, többet tudok a játékról és már kezdek veterán módjára gondolkodni. Most már csak fenn kell tartani konzisztensen a liga tetejéhez tartozó játékot.

Nem csak magammal versenyzek, hanem minden más tight enddel is. Vannak elég jó játékosok, úgyhogy feljebb kell kapcsolnom. A top5-be szeretnék bekerülni a ligában, versenyezni akarok Kelcevel, Kittle-lel, Wallerrel és a többiekkel. Mindig ez volt a cél és ezért küzdök. A végcél pedig az, hogy a liga legjobbja legyek. Dolgozni kell még ezért, de épp ezt teszem.”

– mondta Fant a csapat hivatalos oldalának.

A két év alatt 102 elkapásig, 1235 yardig és 6 TD-ig jutó játékos egyébként ott lesz a Kelce és Kittle által idén először megszervezett “Tight End U” találkozón, ahol a poszt játékosai összegyűlnek és megbeszélik a poszt csínján-bínját. Hátha ez is segít majd neki egy szinttel feljebb lépni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!