Connect with us

Hír

Tonyan: Készen állok Super Bowlt nyerni, bármikor is tér vissza Rodgers

Robert Tonyan a napokban aláírta RFA tenderét és csatlakozott a Packers edzéseihez. A csapat körül nyilván nem ez a legérdekesebb dolog jelenleg, hanem hogy Aaron Rodgers épp nincs ott és nem tudni, hogy mikor csatlakozik, ha egyáltalán. Természetesen a tight endet is erről kérdezte Rich Eisen a saját műsorában.

“Aaron már 16 éve a Green Bay Packers irányítója, én meg csak négy éve vagyok a tight endje. Úgyhogy ennek a kérdésnek megválaszolásához nem engem kell kérdezni, ez magasabb szinten dől el. Ez az üzletről szól. Én csak folytatom a munkát, hogy jobb legyek a Packers tight endjeként. Ha, amikor, vagy bárhogyan, de Aaron visszatér, én készen állok. Készen állok Super Bowlt nyerni, bármikor is tér vissza.”

Tonyan tavaly robbant be a köztudatba, amikor 52 elkapásból 586 yardot és 11 TD-t szerzett, utóbbi kategóriában senki nem szerzett nála többet a posztján. Ha esetleg Rodgers nem térne vissza a csapathoz, akkor ő is nagyot bukhatna egyénileg (hiszen jövőre szabadügynök lesz), illetve várhatóan a Packers is jóval kevesebb győzelmet tudna felmutatni. Rodgersszel viszont tényleg ismét a Super Bowlért küzdhet a gárda, szóval rengeteg múlik a regnáló MVP helyzetén Green Bayben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!