Connect with us

Hír

Bruce Arians nincs összenőve Tom Bradyvel, nem tervez visszavonulni a közeljövőben

A Super Bowl győzelem előtt és után is voltak olyan hangok, hogy a 68 éves Bruce Arians hamarosan visszavonulhat. Ez nem volt meglepő: egyrészt egyszer már megtette, másrészt Tom Brady sem lesz fiatalabb, ráadásul gyűrűvel az ujján abszolút teljessé vált a karrierje. Ám ha hihetünk a szakembernek, még jó pár évet várni kell arra, hogy befejezze.

“Eszemben sincs visszavonulni. Alig várom, hogy visszamehessek dolgozni. Nem tudom, mikor fogom befejezni, de nem most és nem vagyok összenőve egyetlen játékossal [Tom Bradyvel] sem. Sőt, nagyon izgalmas, hogy egy újabb fiatal irányítóval dolgozhatok”

– nyilatkozta Arians a Pewter Report podcastjében.

A főedzőnek egyelőre minden oka megvan a maradásra: a Bucs egyben tartotta a bajnokságot nyerő csapatot, ráadásul az edzők közül sem ment el senki. A csapat az idei Super Bowl legnagyobb favoritja, nem gyakran kerül egy edző egy ennyire tökéletesnek tűnő helyzetbe.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2021-05-22 09:47

Amúgy ezt tényleg az az Arians monta, aki nemrég arról nyilatkozott teljesen érthetetlen büszkeséggel, hogy néha csak nézte, mit művel Tibibácsi és kussolt? Azér az időskori szenilitásnak vannak még hátrányai…

ahanem
ahanem
2021-05-22 09:12

a lófaszt nincs összenőve
nyilván 5 évet akarnak még mindketten

JackEasterby
JackEasterby
2021-05-22 08:23

Azért várjunk ezzel ki. BA-nek egészségügyi problémák miatt kellett elsőre visszavonulnia. A tavalyi év abból a szempontból könnyebb volt, hogy nem dolgozott nagy nyomás alatt. Most, hogy a SB részvétel elvárás és mindenki rájuk fog vadászni azért ez egy teljesen más szerepkör lesz.

bjeela
bjeela
2021-05-22 08:38

“a Bucs egyben tartotta a bajnokságot nyerő csapatot”
Helyesbíccsünk: Tibibácsi egyben tartotta a csapatot. Rohattul megnéztem volna, hogy sikerült volna ugyanez mongyuk JWinstonnal.

pritek
pritek
2021-05-23 19:08

Koszonjuk a sport iranti elkotelezodesed Bruce!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x