Connect with us

Hír

Edelman: Egycsapatos játékos vagyok, nincs már mit bizonyítanom

Nem telt el sok idő aközött, hogy Julian Edelman bejelentette visszavonulását, és aközött, hogy az emberek elkezdtek azon gondolkodni, hogy vajon meggondolja-e magát és csatlakozik-e a korábbi csapattársaihoz, Tom Bradyhez és Rob Gronkowskihoz Tampában.

Még Gronk is azzal viccelődött, hogy szerinte 69% esély van arra, hogy jövőre egy csapatban játszanak majd, sőt Brady is elejtett egy olyan megjegyzést, hogy Jules biztosan nem merte megmondani Belichicknek, hogy Tampába akar igazolni. Edelman azonban igyekszik eloszlatni ezeket a pletykákat, most épp Michael Irvin podcastjében beszélt erről:

“A térdem nem bírja már, és ahogy itt ülök, igazából elértem mindent. Van három gyűrűm, egy varázslatos dinasztia részese voltam egy hihetetlen edzővel, a valaha volt legjobb irányítóval. Nem vagyok egy kapzsi srác. Azért játszottam, hogy nyerjek, hogy versenyezzek, nincs már mit bizonyítanom. Nem érdekel a Buccaneers, én egycsapatos játékos vagyok.”

Edelman ezen kívül elvállalt egy munkát az Inside the NFL szakértőjeként, a nyilatkozatával együtt pedig nem úgy tűnik, mint aki vissza akarna térni a pályára.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2021-05-21 10:12

Ez mondjuk egy elég korrekt, európai szemmel nézve is konzervatív nyilatkozat, jár érte a kalapemelés! :)

bjeela
bjeela
Reply to  Bujdy Bujdy
2021-05-21 22:15

Az embereknek kellenek a mesék a hűségről, a kitartásról, az adott szóról, a sohaelnemmúlásról, meg ilyesmikről, mert attól maradunk gyerekek, meg az olyan szép és kivételes. Aztán felnövünk.

JackEasterby
JackEasterby
2021-05-21 08:56

JE-nek nem igazán van oka Tampa Baybe kuncsorognia magát. Az Evans-Goodwin-Brown trió mellett ott van a nagy játékok királya Scotty Miller. Na meg 5.számú pozícióért is a tavaly draftolt Tyler Johnson és az idén draftolt Darden is harcol. Ha nem sújtja óriási sérülés hullám a Buccs elkapósorát nem hiszem, hogy JE 4-5.számú elkapónak visszatérne.

Staten Island
Staten Island
Reply to  JackEasterby
2021-05-21 11:27

Ráadásul a 3 TE-et nem is említetted.

d zoli
d zoli
Reply to  Staten Island
2021-05-21 13:15

Meg a 4 futót. Amiből 2 direkt pass catching backnek érkezett. Meg Mickenst.

bjeela
bjeela
2021-05-21 08:53

Naggyábó minden Pecc hívő ezt várta Tibibácsitól és Gronktól is, de nem jöhet minden össze. Arról nem beszélve, hogy javulhat még az a térd decemberig…

Péter Polgár
Péter Polgár
Reply to  bjeela
2021-05-22 06:09

nem mintha a Tampának bármi szüksége lenne rá.

d zoli
d zoli
2021-05-21 08:07

Jó. Off-season van. Persze, hogy megy a hülyeség.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x