Connect with us

Hír

Edelman: Egycsapatos játékos vagyok, nincs már mit bizonyítanom

Nem telt el sok idő aközött, hogy Julian Edelman bejelentette visszavonulását, és aközött, hogy az emberek elkezdtek azon gondolkodni, hogy vajon meggondolja-e magát és csatlakozik-e a korábbi csapattársaihoz, Tom Bradyhez és Rob Gronkowskihoz Tampában.

Még Gronk is azzal viccelődött, hogy szerinte 69% esély van arra, hogy jövőre egy csapatban játszanak majd, sőt Brady is elejtett egy olyan megjegyzést, hogy Jules biztosan nem merte megmondani Belichicknek, hogy Tampába akar igazolni. Edelman azonban igyekszik eloszlatni ezeket a pletykákat, most épp Michael Irvin podcastjében beszélt erről:

“A térdem nem bírja már, és ahogy itt ülök, igazából elértem mindent. Van három gyűrűm, egy varázslatos dinasztia részese voltam egy hihetetlen edzővel, a valaha volt legjobb irányítóval. Nem vagyok egy kapzsi srác. Azért játszottam, hogy nyerjek, hogy versenyezzek, nincs már mit bizonyítanom. Nem érdekel a Buccaneers, én egycsapatos játékos vagyok.”

Edelman ezen kívül elvállalt egy munkát az Inside the NFL szakértőjeként, a nyilatkozatával együtt pedig nem úgy tűnik, mint aki vissza akarna térni a pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!