Connect with us

Hír

Chase Edmonds megunta a másodhegedűs szerepkört, idén kezdő szeretne lenni

Chase Edmonds eddigi karrierje során korrekt második számú futó volt David Johnson és Kenyan Drake mögött, de nem szeretné ugyanezt a szerepkört tovább betölteni. Erre minden esélye megvan, mert bár a Cardinals leigazolta James Connert, Edmonds nem képvisel rosszabb minőséget.

“Most vagy soha. Úgy tűnt, hogy soha nem jön el ez a pillanat, de végre megkaptam a lehetőséget és most komoly szerepem lehet a támadósorban. A legtöbbet fogom ebből kihozni, kész vagyok arra, hogy egy rohadt falnak is nekirohanjak. Készen állok, hogy kimenjek a pályára és bizonyítsak”

– mondta a futó a csapat weboldalának.

A 25 éves támadó 2018-ban negyedik körös pick volt. Három év alatt 45 meccsen lépett pályára, de mindössze négyszer volt kezdő, összesen 959 futott- és 610 elkapott yardot tud felmutatni 12 TD mellett. Ennek ellenére van benne potenciál, tavaly 4,6 yardos átlaggal 448 yardot futott és 53 elkapásból 402 yardot termelt, jól teljesített. James Conner tűnik a favoritnak, de nem lenne meglepő, ha a Steelers korábbi játékosa hátrébb szorulna a depth charton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!