Connect with us

Hír

Nem mindenki örül Tebow-nak a Jaguarsnál, ez meghiúsíthatja a szerződtetését

A draft napján érkezett a hír, hogy a Jaguars próbajátékra hívta Tim Tebow-t (tight endként), majd pár nappal később már arról volt szó, hogy minden bizonnyal le is fogják igazolni. A kapcsolat nyilvánvaló, az új főedző Urban Meyer volt Tebow edzője a Florida egyetemen, és csak magasztalóan tud róla beszélni bármilyen interjúban. Az igazolás viszont még mindig nem történt meg, és úgy tűnik többen is ellenzik ezt a szervezeten belül.

Jeff Darlington arról számol be, hogy komoly egyet nem értés van a Jaguarsnál Tebow-val kapcsolatban. Vannak edzők, akik nem akarják ezt, és vannak olyanok is, akik szerint nem kell olyan nagy feneket keríteni ennek, hiszen úgysem éli meg a keretszűkítést, de akkor meg minek próbálják meg?

Meyer egyébként Chris Collinsworth podcastjében úgy mesélte el a sztorit, hogy ő ott sem volt az első két próbajátékon, hanem az edzők áradoztak Tebow atletikusságáról, labdaérzékéről, és hogy egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 33 éves játékos, aki 9 éve nem lépett pályára az NFL-ben. Azt mondták Meyernek, hogy próbálják meg, de ő egyelőre nem döntött még.

Meglátjuk, végül mi lesz a történet vége, de azt már most látjuk, hogy ha megtörténik az igazolás, akkor 10 év után ismét előtörhet a kissé fárasztó TebowMania.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!