Connect with us

Hír

Landon Collins még mindig nem tud pályára lépni

Bár Landon Collins megjelent a Washingon OTA-in, az orvosok nem engedték neki az edzéseken való részvételt, vagyis még továbbra sem épült fel a tavaly októberi Achilles-sérüléséből. A hírek szerint ugyanakkor a szezon kezdetére 100 százalékos lehet a 27 éves safety.

Collins a Giants második körös pickje volt 2015-ben és brutálisan jó fogásnak tűnt. 2016 és 2018 között Pro Bowler lett, egyszer All-Prónak is beválasztották, 59 meccsen 437 tackle-t, négy sacket, három fumble-t, nyolc INT-t, egy TD-t és 32 leütött labdát jegyzett. A csapat ugyanakkor nem akarta/tudta megtartani, így Collins 6 évre 84 millió dollárért aláírt a Washingtonhoz, ahol egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Különösen coverage-ben esett vissza a teljesítménye, de tavaly futás ellen sem játszott jól, minden ötödik szerelését elrontotta, ami borzasztó arány. A szerződése még négy évig él, legközelebb jövőre lehet elküldeni: ha idén nem teljesít jól, akkor jó eséllyel 2022-ben kereshet magának új csapatot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!