Connect with us

Hír

Nem sikerült elcserélni, így a Washington elküldi Morgan Mosest

Két napja arról írtunk, hogy a Washington megpróbálja elcserélni a Morgan Mosest. A right tackle iránt nem volt kereslet, így a Washington Post információi szerint a 30 éves játékost elküldte a csapat, ezzel megspórolva 7,735 millió dollárt. Emellett a csapat elküldte a cseretackle, 2018-ban harmadik körös Geron Christiant is.

A falember 2014-ben a Washington 3. körös játékosa volt. 97 meccsen kezdett a csapatban right tackle pozícióban, és bár nem volt soha elit, de mindig hozott egy legalább korrekt szintet, tavaly a 18. legjobb OT volt a PFF szerint. A helyére előbb a tavaly bal oldalon korrekt szinten játszó Cornelius Lucas szállhat be, de előbb-utóbb az idei második körös Samuel Cosmi veszi majd át az RT szerepet – ennek az időtávja attól függ, mikor áll majd készen a bevetésre. Mögöttük a tavalyi negyedik körös Saahdiq Charles jelenti a mélységet.

Ami Mosest jelenti, jó eséllyel nem kell különösebben izgulnia, elég jó piaca lehet, még ha a fizetési igényeiből némileg le is kell majd adnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!