Connect with us

Hír

Melvin Gordon bizonyítana és egész hátralévő karrierjét Denverben töltené

A tavalyi holtszezon egyik legfurcsább tranzakciója az volt, amikor a Broncos két évre 16 millió dollárért legazolta Melvin Gordont úgy, hogy a fizetéséből 13,5 millió dollár garantált volt. Kivágni nem nagyon lehet, de mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (ezért is cserélt fel a csapat a második körben Javonte Williamsért), így marasztalni sem érdemes. A futó ugyanakkor úgy gondolja, helye van a franchise-ban.

“Nem akarok egy turista lenni. Azt akarom, hogy Denver legyen az otthonom, imádom a várost, az embereket, az atmoszférát, a rajongókat. Nem akarom, hogy az emberek úgy gondolják, lejárt az időm. Tavaly majdnem 1000 yardot szereztem úgy, hogy osztoznom kellett a snapeken. Magamnak és mindenki másnak megmutatom, hogy még mindig egy top futó vagyok”

– nyilatkozta Gordon a csapat weboldalának.

A 28 éves futó 2015-ben 1/15-ös volt, és bár nem volt teljes kudarc, nem is egy prémium játékos. 2017-ben volt utoljára 1000 yardos szezonja, 2018 óta nem volt Pro Bowler, tavaly mindent egybevéve a 29. legjobb futó volt a PFF szerint. Nagyon nagyot kellene villantania ahhoz, hogy bárhol a ligában kezdőként számoljanak vele.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!