Connect with us

Hír

HIVATALOS: Tim Tebow-t leigazolta a Jaguars!

Már három hete, hogy a Jaguars próbajátékra hívta Tim Tebow-t, utána pedig többen is állították, hogy a csapat le fogja igazolni a korábbi irányítót, akivel tight endként számolnak. Adam Schefter jelenti, hogy hivatalosan is megköttetett az üzlet, Tebow a Jaguars játékosa lett! Történt mindez annak ellenére, hogy bennfentes információk alapján csapaton belül nem mindenki ért egyet a döntéssel.

Tebow a Florida egyetemen Urban Meyer alatt nevelkedett, így megvan a kapocs a Jaguars új főedzőjével. Az irányítót 2010-ben a Broncos az első körben választotta ki, egy évvel később igazi jelenség volt a pályán, mikor bevezette a csapatot a playoffba (8-8-as mérleggel), ott pedig hosszabbításban az ő hosszú passzával kiütötték a Steelerst. Aztán jött Peyton Manning, Tebow pedig mehetett a Jetshez, azonban hamar kikopott a ligából és elment baseballozni, ahonnan idén vonult vissza.

Most Meyer egy csere tight endet láthat benne, akivel akár Taysom Hill-szerűen passzoltatni is lehet trükkös játékoknál. A poszton nem áll valami jól a csapat, hiszen Farrell mellett Chris Manhertz, Tyler Davis és James O’Shaughnessy vannak a keretben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!