Connect with us

Draft

Néha bejön, néha nem – Titans draftértékelő

A Titans front office az utóbbi időben híressé vált arról, hogy nem fél rizikósabb játékosokat húzni, legyen szó sérülésről vagy off field dolgokról. A tavalyi elsőkörös választásuk, Isaiah Wilson rettentően besült, de Jeffery Simmons bevállalása például jó ötletnek bizonyult. Ennek függvényében nem annyira meglepő, ami történt a drafton, így jelen helyzetben bizakodhatnak a szurkolók.

Az hiányposztjaik elég egyértelműnek tűntek, míg offense oldalon csak a támadófal jobb oldalába és az elkapószekcióba lehetett belekötni, addig a védőoldalon már több poszton is elkélt a segítség. Átnyálazva a választásokat pedig elég need központú drafton van túl a csapat, de ezt sikerült úgy abszolválniuk, hogy közbe nem reacheltek ordas nagyokat.

1/22 Caleb Farley, CB, Virginia Tech

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!