Connect with us

Draft

No opt outs – Raiders draftértékelő

Sorozatban a harmadik draftját vezényelte le a Gruden – Mayock páros, és bár sokan ismét meglepődtek a választásaikon, utólagosan értékelve elmondható, hogy semmi meghökkentő dolog nem történt, annak ismeretében, hogy milyen típusú játékosokat preferálnak. A játékosideál továbbra is a Gruden Grinder, aki remek mentalitással bír, nagy előny, ha elit egyetemi futballprogramból jött, ahol csapatkapitány volt, imádja a futballt, nagyon odateszi magát a pályán, fizikálisan játszik. Mindebből következik az is, hogy olyan játékos nem jöhetett szóba náluk, aki kiülte a tavalyi szezont a koronavírus miatt, erre már a draft előtt is tett utalást Mike Mayock, a general manager. Ha mindezen feltételek egy játékosnál teljesülnek, akkor nála az atletikusság- és képzettségbeli hiányosságokat is el lehet nézni. 

1/17 – Alex Leatherwood, OT, Alabama

A bevezető után talán érthetőbb, hogy miért Leatherwoodot választotta a Raiders az első körben. Alabamában játszott, ahol csapatkapitány volt, nemzeti bajnok lett, diplomát is szerzett, az edzők kedvelték. Hiányposztra érkezett, hiszen Trent Brownt a renyhe hozzáállása miatt minimális ellenértékért visszaküldték New Englandbe, így nagy szükség volt egy jobboldali tackle-re, aki az első naptól kezdő lehet. A kérdés igazából az, hogy miért nem Christian Darrisaw vagy Teven Jenkins volt a választás 1/17-re, akik szintén elérhetőek voltak.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!