Connect with us

Draft

Készen állunk! – Browns draftértékelő

A Cleveland Browns éveken át nevetség tárgyát képezte, és a nagyközönség előtt még nem is sikerült ezt teljesen levetkőznie a franchise-nak. Pedig a hozzáértők már láthatják, hogy itt bizony elindult valami. Van terv, a döntések logikusak, a folyamat kidolgozott, és ez számít igazán. A Browns pedig idén tényleg az AFC bajnoki címéért küzdhet. 

Jó helyzetből várta a csapat a draftot, hiszen a támadósorban egyetlen hiányposzt sem volt, a tavalyi teljes kezdőt és fontos kiegészítő-embereket tudja használni idén is a gárda, az év második felében pedig az új főedző kezei alatt már nagyon jól nézett ki az egység. A védelem tavaly nagyon problémás volt, de a sérültek visszatérnek és rengeteg erősítés érkezett a piacon is, a secondaryt szinte teljesen sikerült újjáalakítani. Kvázi egyedül a linebacker számított neednek a csapatban, és mivel az kevésbé értékes pozíció, az első kört nem is kellett erre áldozni.

A Browns elérkezett arra a pontra egy franchise fejlődésében, ahol a drafton nem a hiányposztokat kell orvosolni, hanem a jövőre kell gondolni, azaz a következő szezon után lejáró szerződésű játékosok olcsóbb, fiatalabb utánpótlását kell megtalálni és kinevelni, hiszen most már foglalkozni kell a fizetési sapkával is. Igazából az idei drafton mélyíteni kellett a csapatot, hiszen a sérülések elkerülhetetlenek, és januárban azok a csapatok tudnak minél tovább menetelni, amelyeknek mély a keretük.

Ez a Browns pedig készen áll a csoportgyőzelemre és arra, hogy a konferencia bajnoki címéért küzdjön.

1/26 Greg Newsome II, CB, Northwestern

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!