Connect with us

Draft

Ó-ó-ó, Afrika! – Colts draftértékelő

Azzal nem lehet vádolni az átlagos Colts-drukkert, hogy szuper izgatott lenne az előttünk álló szezon miatt. A Wentz-kísérlet legalább annyi kételyt hordoz magában, mint bizakodási okot, szóval az indianapolisi általános közhangulat javulásához mindenképpen szükség lett volna egy átlag feletti draftra, főleg hogy az idei kiemelt cetliket megkímélte a vezetőség és csak 2022-ben rendelkezik első- vagy második körösükkel az Eagles.

Erős túlzás volt az irányító-csere kapcsán elhangzó néhány vélemény, mely szerint a Colts egy potens irányítónyira volt a bajnok kalibertől, hiszen ahogy azt a piaci cikkekben is leírtam, bőven volt olyan poszt, ahol kellett (volna) mélyíteni, sőt egy-két kezdő helynek sem volt gazdája a draft előtt.

A nagyközönség számára elsősorban a left tackle kérdés adott beszédtémát, és az ezzel járó esetleges Quenton Nelson-posztváltás. Ballardék nem csak a draft alatt, hanem utána is kétségek között hagyták a világot, és végül veterán megoldásra fektettek be, Eric Fisher írt alá.

Mindig fontos, hogy a draftot ne a depth chart alapján értékeljük, de itt különösen szembetűnő lehet egy-két azonnali, mainstream draft osztályzat kapcsán, hogy akik lehúzták a Colts-draftot az OT-mentesség miatt, azok benne hagyták a lehetőséget, hogy egy harmadik hullámos FA-igazolás után felül kell bírálni a leírtakat.

Mi itt a Fűzővel Kifelé! dörzsölt szerkesztőségében sose vétenénk ilyen malőrt, de a Colts 2021-es draft névsora így is ad okot a letargiára, ha szimpatizálnál a csapattal.

Jómagam a draft előtt a WR és az Edge posztokat jelöltem meg, hogy az első két körös választással ki kellene pipálni, azokra van a csapat leginkább rászorulva.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!