Connect with us

Draft

Sam Darnold csapata – Panthers draftértékelő

A free agency után levettem a kezem a Panthersről, mert ennél rosszabb munkát nehezen lehetett volna összerakni. Minden bizonnyal nem csak ezért, de összekapták magukat Scott Fitterer igazi vadászterepén, ami miatt a 2021-es remények nem, a hosszú távú elképzelések viszont alaposan változtak. Egy kérdésben viszont rendkívül megosztó válaszok vannak a franchise kapcsán.

1/8 Jaycee Horn, CB, South Carolina

Elég fura kisebb meglepetésnek nevezni, ha egy csapat kihúzza az általam legjobbra értékelt cornerbacket, de mondhatni a nem várt forgatókönyvet húzta meg Fitterer.

Mi lehetett a terv?

Az, hogy egy olyan csoportban, ahol Tom Brady és Matt Ryan irányít, illetve egy Sean Payton szintű stratéga dirigál egy offense-t, ne egy gyenge secondaryvel várd őket. Egy CB nem csinál nyarat, de kezdetnek nem rossz, ha Hornnal próbálnak ezen javítani. Van elég sok alfa WR a csoportriválisok között, akire ezentúl rácuppanhat a 60 percnyi játékidő végéig, valamint át lehet állni egy jóval emberezőbb taktikára, amit a tavalyi garnitúrával nem feltétlen lehetett megoldani. Papíron a Bouye-Jackson-Horn hármas bőven átlag feletti merítési lehetőség lehet ligaszinten.

Mi várható tőle?

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!