Connect with us

Draft

Ez már jobban sikerült – Jaguars draftértékelő

A Jacksonville Jaguars meglehetősen gyengén teljesített a piacon, így különösen fontos volt, hogy Urban Meyer nagyot villantson a drafton. Túlzás lenne azt állítani, hogy maradéktalanul jól végezte a dolgát, a csapatépítési filozófiája némileg elavult, ezzel együtt ez már első látásra is jobban sikerült.

A szabadügynökpiacon a Jaguars nem sok hiányposztot orvosolt: az irányító mellett ráfért az erősítés a tight end, cornerback, safety, edge és OT posztokra is, de a védőfal belsejébe is lehetett embert hozni. A felsoroltak közül az irányítóprobléma kvázi megoldottnak tűnt az 1/1-es pick birtokával, különösebben gondolkodni sem kellett, a többi poszt erősítéséhez ugyanakkor alaposan mérlegelni kellett a lehetőséget. Többé-kevésbé sikerült.

1/1: Trevor Lawrence, QB, Clemson

A létező legegyértelműbb és egyben legunalmasabb pickje a 2021-es draftnak. Mindenki tudta, hogy az Andrew Luck szintű tehetségnek tartott Lawrence lesz a befutó, akiben nagyítóval kell keresni a hibákat és óriási jövő áll előtte (már amennyiben az edzői nem teszik tönkre). Ezzel együtt kellett a reklámidő, az utolsó másodpercig húzta az időt a csapat a bejelentéssel, de a fölöslegesen elszórakozott kilenc és fél percen kívül ez egy hibátlan pick.

A jövő sztárjai – Trevor Lawrence

Elavult filozófia

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!