Connect with us

Érdekességek

Tíz csapat is öt főműsoridős mérkőzést kapott

Megérkezett az NFL 2021-es naptára, amiből azt is le lehet szűrni, hogy melyik csapatot mennyire tartja közönségcsalogatónak a liga. Ehhez csak rá kell néznünk a főműsoridős mérkőzésekre, hiszen amelyik franchise-t többször rakták a magyar idő szerint éjszakai sávba, azokat tekinti az NFL a legkedveltebbnek, ezek a csapatok hozzák a legjobb nézettséget a tévé előtt.

Tíz gárda is megkapta a maximális öt primetime meccset: a Packers, a Saints, a Cowboys, a Seahawks, a Steelers, a Ravens, a Rams, a 49ers, a Chiefs és a Buccaneers. Az NFL tehát úgy számol, hogy Aaron Rodgers Green Bayben fog játszani az idei évben, de érdekes a Brees nélküli Saints kiemeltként való kezelése is. A Saints és a Cowboys az 5-ön felül kapott még kiemeltnek számító Hálaadás-napi találkozót is, a Packerst pedig karácsony napjára iktatták még be.

Négy főműsoridős mérkőzést kapott a Bears, a Vikings, a Raiders, a Colts és a Bills.

Hármat kapott a Giants, a Patriots, a Chargers, a Titans, a Browns, a Cardinals és a Washington.

Kettőt kapott az Eagles és a Dolphins.

A legkevésbé érdekesnek pedig a Jets, a Jaguars, a Lions, a Bengals, a Texans, a Panthers, a Broncos és a Falcons csapatait látja az NFL, ők ugyanis egyetlen egy primetime meccset kaptak az egész évben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!