Connect with us

Hír

Tua bevallotta, hogy nem ismerte elég jól a playbookot tavaly

A tavaly 1/5-re kiválasztott Tua Tagovailoának elég hullámzó, inkább völgyekkel telített újonc szezonja volt csípősérüléséből visszatérve (habár hivatalosan 6-3-as mérleget hozott össze), az irányítóváltogatás után pedig idén fixen megkapta a kezdő pozíciót, és a teljes holtszezon során így készülhet az idényre.

Most tartják Miamiban is az OTA-ket, Tua pedig elmondta, hogy sokkal jobban érzi magát a csípősérülése kapcsán, mint tavaly, ezen kívül pedig bevallotta azt is, hogy nem ismerte elég jól a playbookot és a rendszert újoncként.

“Nem éreztem magam komfortosan a játékhívások során. A srácok kiváló munkát végeztek, én viszont nem éreztem magam elég kényelmesen ahhoz, hogy áthívjak játékokat és hasonlók. Csak mentem a behívott játékkal, még akkor is, amikor tudtam, hogy nem fog működni. Így is meg akartam oldani a helyzetet. Nem ismertem nagyon nagyon jól a playbookot, és ez csakis az én hibám. A hívásaink egyszerűek voltak, amikor a pályán voltam, nem voltak áthívásaim, opcióim. Most viszont sokkal komfortosabban érzem magam és jobban át tudom hámozni magam ezeken a helyzeteken.”

– mondta az irányító, via Miami Herald.

Az egyértelmű, hogy közel sem volt olyan jó idénye, mint elsőéves társainak, Joe Burrow-nak és Justin Herbertnek, de fél szezon után talán nem érdemes még ítéletet mondani felette. Idén azonban már nem lehet kifogás, hiszen rá épül a támadósor, ő a kimondott kezdő a teljes holtszezon során, ráadásul plusz fegyvereket is hoztak számára a piacon és a drafton egyaránt. Ideje bizonyítani, miért is lett 1/5-ös.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!