Connect with us

Podcast

Triple Coverage #303 – Power Ranking kibeszélő (1-16.)

A 17-32. helyezettek után jöjjön a top16!

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csibu
csibu
2021-05-31 23:12

Az adásért köszönet.

Nagyon nem értek egyet a 49ers értékelése kapcsán. Nem a helyezésekkel, azokat szerintem jól belőttétek, sokkal inkább az fura hogy “Shanahannek végre bizonyítania kell” és hogy “ha idén nem lesz rájátszás pedig 3 első kört adtak Lance-ért akkor az rossz draftot jelent”. Ez mindkettő olyan érzetet kelt, mintha aki épp beszél nem lenne képben a csapattal kapcsolatban (talán Józsi volt az).

2019-ban a 49ers konferenciabajnokként döntőt játszott és az utolsó negyedet ha nem szúrja el, felül a trónra. Mindezt úgy, hogy a csapat azt megelőző 6-7 éve borzasztóbbnál borzasztóbbra sikerült, kilátástalan volt minden, 2019-ben pedig a legtöbben még csak rájátszásba sem várták a ninerst, volt olyan szakértő aki konkrétan 3 győzelmet predesztinált a szezon kezdetén. Ez nem volt elég bizonyítás Shanahantől? 2020-ban úgy hozott egy 6-10-es eredményt, hogy a keret legfontosabb játékosai sorra dőltek ki, az év végére 18 (!) fő volt a sérültlistán és Mullens meg Beathard irányítottak a meccsek többségén. Csak a második héten Jimmy Garoppolo, Raheem Mostert, Tevin Coleman, Nick Bosa, és Solomon Thomas is kiesett.

Lance-szel kapcsolatban sem értem, miért elvárás egy 21 évestől, hogy egyből rájátszásba vigyen egy NFL csapatot, úgy, hogy kerek perec kimondták, hogy ezt az évet JG mögött tölti. Lawrence-től vagy Wilsontól elvárás? Dehogy. Nekik nem ebben az évben kell dobbantaniuk. Bármennyire hiszek a srácban, lehet bust lesz, de ez nem 2021-ben fog kiderülni. Szerintem Garoppolot a 20+ milliós fizujával nem fogják kispadra tenni, akkor inkább ki kellett volna vágni már régen, de mégis hisznek benne.

A sorsolást tekintve és ha nem lesz sérüléshullám a csapatnál, biztos vagyok a rájátszásban, így a kérdésre válaszolva: én csalódásként élném meg ha nem lenne meg a rájátszás. De ez nem feltétlenül Shanahan kritikája lenne, akkor, abban a szituban kellene megvizsgálni, mi okozta a gondot – persze lehet kiderül, hogy Shanahan nem hozott jó döntéseket, az sajnos benne van.

Deny79
Deny79
2021-06-01 14:33

Az Eagles a Hilles Saintset megverte tavaly Hurtsszel…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x