Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – Élmények Chicagóban és meccsnézés Green Bayben!

Tavaly a pandémia miatt dugába dőltek az utazási tervek, azonban idén nagyon úgy néz ki, hogy ősszel ismét útra lehet kelni és ki lehet menni Amerikába, többek közt megnézni egy NFL-meccset! A Jet Travel pedig idén is szervez meccsnézéssel egybekötött utakat az USA-ba, nem is egyet!

Elsőként a “Michigan-parti kalandok” névre keresztelt út pontos terve készült el, ahol az Egyesült Államok harmadik legnagyobb városát, Chicagót látogathatják meg a résztvevők, ami azonban az amerikai foci szerelmeseinek talán fontosabb, hogy a túra részt képezi egy Green Bay Packers – Seattle Seahawks mérkőzés megtekintése az ikonikus Lambeau Fielden! Ez tényleg felejthetetlen élmény lesz!

Ha ez nem lenne elég, a városnézésen és hasonló programokon kívül a Soldier Fielden VIP-stadiontúrán vehettek részt, illetve kilátogathattok egy Bulls/Bucks NBA-meccsre, vagy egy Blackhawks NHL-találkozóra is.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

A Michigan-parti kalandok út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

**Szponzorált tartalom**

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
juhaszvik
juhaszvik
2021-06-01 12:12

Hatalmas nagy fillérszexelő vagyok, így nem esik nehezemre kimondani, hogy négy helyett háromcsillagos szállással, magunktól szervezve kb fele ennyibe kerülne az egész. Persze igaz, hogy abban nem lenne benne a transzfer és a support. Szóval aki szereti készen kapni a dolgokat, annak egészen jónak tűnik a csomag, én viszont szeretem magam felfedezni a helyeket, kipróbálni a helyi villamost, metrót, megszervezni az útvonalakat.
Mondjuk vicces, hogy egyszerre szerveznek Pakolós és Medvés programot. Valamelyik küszöbön tuti otthagynak valamit a fanok :)

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2021-06-01 10:30

Aki szputnyikot kapott, az most beszopta.
Vagy aki kínait, asztrát, semmit, az is.

Milek Ramón
Milek Ramón
Reply to  Hurrá Torpedó
2021-06-01 18:29

Azt megkérdezhetem miért? Most mi a helyzet a beutazással kapcsolatban?
Én ősszel szeretnék menni, de rajtam most ment át a Covid, és azt tervezem megcsináltatom az oltási igazolást, ami biztos hogy lesz mert rajtam átment.
Azzal nem tudok majd beutazni?
köszönöm a segítséget.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Milek Ramón
2021-06-01 20:01

A magyar igazolványt nem valószínű, hogy el fogják fogadni. Amilyen tempóban Petike tárgyal ezügyben, szerintem sosem. EU-ban is csak pár ország fogadja el, máshová az EU-s papír kell. Az EU-s papper viszont valószínű hogy jó lesz, de az csak oltásért jár, átesett fertőzésért nem.
Hiába estél át rajta ősszel az már nem lesz jó nekik (jelen állás szerint), de ha akarsz még majd szuratni, akkor csakis abból a háromból válassz, amit ők használnak (pfizer, moderna, johnson)

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
Reply to  Milek Ramón
2021-06-01 19:30

az a vicces hogy csak a három általuk egyelőre elfogadott vakcináról írnak (pfizer, modern, j&j) a többi mintha nem létezne mint oltás, de védettséget jelent 3 hónapon belül igazolt gyógyulás is
plusz kell egy 3 napon belüli pcr beutazásnál, utána meg 3-5 nap karantén és gyorsteszt VAGY ha nem akarsz tesztet akkor 10 nap karantén

LG
LG
Reply to  Fontos_Vidra
2021-06-02 08:11

:O A karantén aztán megdobja a költségeket…

snagal
snagal
2021-06-01 21:55

Elég érdekes szervezés, hogy chicagoi város és stadion túra után elviszik az embereket egy GB meccsre…
Baltimore-i város nézésé mikor lesz, összekötve egy Steelers / Browns meccsel? :)

ps: a szponzorált tartalmakat illik meg kell jelölni… különben emelhetitek a patreon díjakat hogy kijöjjön a bünti.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x