Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – Élmények Chicagóban és meccsnézés Green Bayben!

Tavaly a pandémia miatt dugába dőltek az utazási tervek, azonban idén nagyon úgy néz ki, hogy ősszel ismét útra lehet kelni és ki lehet menni Amerikába, többek közt megnézni egy NFL-meccset! A Jet Travel pedig idén is szervez meccsnézéssel egybekötött utakat az USA-ba, nem is egyet!

Elsőként a “Michigan-parti kalandok” névre keresztelt út pontos terve készült el, ahol az Egyesült Államok harmadik legnagyobb városát, Chicagót látogathatják meg a résztvevők, ami azonban az amerikai foci szerelmeseinek talán fontosabb, hogy a túra részt képezi egy Green Bay Packers – Seattle Seahawks mérkőzés megtekintése az ikonikus Lambeau Fielden! Ez tényleg felejthetetlen élmény lesz!

Ha ez nem lenne elég, a városnézésen és hasonló programokon kívül a Soldier Fielden VIP-stadiontúrán vehettek részt, illetve kilátogathattok egy Bulls/Bucks NBA-meccsre, vagy egy Blackhawks NHL-találkozóra is.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

A Michigan-parti kalandok út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

**Szponzorált tartalom**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!